-
Witam! W jaki sposob najszybciej i najbezpieczniej przetransferowac srodki z moneybookers na neteller, oczywiscie z pominieciem przelewu na zwykle konto bankowe? Czy przelew minimalnej kwoty z netellera na pokerroom, a nastepnie przelew z mb calosci srodkow na ten sam pokerroom i w koncu wyplata na neteller wszystkiego przejdzie ? bo gdzies czytalem, ze pokerroomy blokuja za takie operacje konto...
-
Nie przejdzie bo w wiekszosci pokerroomow (wszystkich z ktorymi ja sie spotkalem) obowiazuje zasada, ze taka kwote jaka wplacisz dana metoda musisz nia wyplacic zanim bedziesz mogl uzywac innej.
-
kiedys tak sie dalo na poker.com
-
ja bez problemu wplacalem i wyplacalem na Ultimatebet wczesniej uzywalem tam netelera tylko ale potem wplacalem kilka razy wieksza kwote przez MB i wyplacalem netelerem i nie bylo zadnych problemow
Na poker.com podobna sytuacje mialem tylko ze kwote z Mb wplacalem mniejsza
-
napisalem wlasnie do SunPoker, czy jest to mozliwe powiedzieli, ze musze najpierw zrobic minimalny depozyt przez neteller, a nastepnie moge wyplacic wszystkie srodki ta droga mam nadzieje, ze nie zmienia zdania, chociaz troche u nich gralem i nabilem im rake, wiec mam nadzieje, ze nei bedzie problemow :P
-
jesli wplacisz i wyplacisz drazu napewno sie przyczepia
Bo pokeroomy przeciez placa przewaznie prowizje za przelewy wiec napewno nie usmiecha im sie bycie tego typu posrednikami tylko
-
Wiekszosc pokerromow jak i kasyn uwaza takie metody jako potencjalne pranie brudnych pieniedzy i z tego wlasnie powodu nie zezwala.
-
Jesli kogos by to interesowalo, to w koncu przetransferowalem srodki przez SunPoker (nie robili problemow, trwalo to lacznie nie dluzej niz dobe). Oczywiscie wczesniej tam troche gralem.