Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    Potrzebuje wszelkiego rodzaju softu do obliczania potów i procentowych szans na wygranie

Interesują mnie tylko pełne wersje kalkulatorów albo takie żeby współpracowały z pokerstars.com oraz celeb poker lub unibet.com

Interesują mnie tylko programy które można skonfigurować do automatycznego liczenia

Nie mogę nic znaleźć właśnie na forum dlatego zakładam nowy wątek.

Do tej pory używałem texas calculatem ale nie mogę go skonfigurować żeby liczył mi automatycznie i za każdym razem muszę wprowadzać karty ręcznie a jest to bardzo męczące i rozpraszające, więc żadna mi to pomoc jak do tej pory.

odsiebie.com

Proszę jak coś wrzucać wszystko co macie na tej serwis i wysyłać linki aby każdy mógł skorzystać nie tylko osoby z rapidshare kontem premium. W razie co jeśli macie na rapidshare linki to mogę reuplodować.

Pozdrawiam i czekam na odp i wysyłanie linków oraz plików.

Przegląda
    Kraków
    Start -> Programy -> Akcesoria -> Kalkulator

a tak serio to PT albo PO by sie Ci nadaly

Przegląda
    Pruszków
    To z czego korzystałeś - Texas Calculatem - oblicza procentowe szanse na wygranie zakładając, że grasz przeciwko losowym kartom i jego wszystkie obliczenia biorą w łeb po pierszym zagraniu gracza z UTG, ale rozumiem, że o to chodzi - lepszy rydz niż nic. Parę lat temu z tego skorzystałem i po wykupieniu pełnej wersji ładnie zczytywał sam karty z kilku stołów jednocześnie.

Co do wyliczania prawdziwych procentowych szans po showdownie - domyślam się, że jednak nie tego szukasz - Ongame ma to w standardzie, bez żadnych dodatkowych programów.

Przychylę się do rady colathg, że jedyną prawdziwie pomocną rzeczą są MegaNotatniki z postaci np. PokerTrackera.

Pepone

Przegląda
    Roma
    ksiazke przeczytaj, wykuj, zapamietaj, lepszego kalkulatora nie znajdziesz...

Lepszego może i nie ale szybszy tak .

Liczenie wszystkiego w pamięci sprawdza się gdy gram na jednym stoliku, ale gdy gram na 2,3 stolikach na raz nie jestem w stanie tego wyliczyć dlatego poszukuję jakiegoś programu który mógłby mi w tym pomóc.
    Co do ongame to nie gram na pooker romach tej sieci.
    Ostatnio gram na unibet i pokerstars i właśnie do tych poker romów szukam programów.
    Niestety co do unibet to jeszcze nic nie znalazłem a właśnie na tym pokerze ostatnio zdarzało mi się coś wygrywać i raz grać w turnieju na żywo.
    Jest on także dobry bo jest przewalutowywanie bez prowizji a trzymanie bankrolu w dolarach ani euro (w przypadku unibet)nie wychodzi mi na dobre.

Pozdrawiam i czekam na jakieś inne propozycje
    Ostatnio edytowane przez remik89 ; 10-07-2008 o 01:57

Poker Calculator | Poker Odds Calculator - Real-Time Poker Odds and Opponent Stats
    [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=mDCldH9qn3g[/YOUTUBE]

Kiedys uzywalem ale juz nie pamietam co mnie w nim denerwowało

Przegląda
    Toruń, Bydgoszcz
    sorry, ale według mnie używanie kalkulatorów jest -ev w long runie

PokerOffice pokazuje ci na bieżąco pot odds i chyba też szanse na dobranie do tego czy owego.

Przegląda
    Widełka, Rzeszów
    Ja tam oddsy licze, albo na oko albo na "przeciwnika".
    Nie graj matematycznie bo to ci nie wyjdzie na plus.
    Matematycznie to mozesz grac jak masz sytuacje alin i wtedy liczysz czy ci sie oplaca postawic czy nie.
    Cytat Zamieszczone przez remik89 Zobacz posta
    Liczenie wszystkiego w pamięci sprawdza się gdy gram na jednym stoliku, ale gdy gram na 2,3 stolikach na raz nie jestem w stanie tego wyliczyć
    ale co nie umiesz "szybko" przemnozyc przez 2 czy przez 4??
    co to za problem??
    przeciez grajac 2-3 stoliki to mozna gadac przez gg, przegladac www i jeszcze 3 razy przeliczyc odsy jak jestes na alinie.

Szybko pomnożyć ?

ty chyba nie wiesz jak wyglada liczenie odds.

Bierze się jeszcze pary rzeczy pod uwagę a nie tylko mnoży razy 2 i 4