witam
gram od niedawna, glownie dlatego ze mialem konto na betandwin gdzie obstawiam sport ale jak to bywa z nowicjuszami - wystarczylo kilka transmisji na T&L zebym przerzucil troche kasy na pokera i rozpoczal swoj romans z tym sportem.
jak na razie oczywiscie place za edukacje, chociaz idzie juz mi coraz lepiej i jesli sie skupie i powstrzymam rozne pokusy potrafie wygrywac turnieje za 1$ wpisowego na stolach po 5 osob. oczywiscie marza mi sie lepsze wyniki ale spokojnie, bez pośpiechu, mam jeszcze duzo do zrobienia. ogladam turnieje, czytam ksiazki, szlifuje skilla.
a teraz konkretne pytania:
1. czy betandwin jest OK na tym etapie? lubie ich bo bez problemu wplacam i wyplacam kase z konta od ponad roku i nie musze sie bawic w jakies nettellery
2. czy netteler jest konieczny jesli chce myslec o innych, duzych, znanych pokerómach ?
3. które z dobrych i znanych pokerómów nie wymagają czegoś więcej niż karta mastercard i konto w PKO SA ?
4.jakie rodzaje gier sugerujecie poczatkującemu? ja zaczalem oczywiscie od SnG ale dostawalem w dupe i przerzucilem sie szybko na male turnieje z wpisowym. czy warto startowac w multiturniejach czy raczej jeszcze poczekac? (PS. gram tylko NL)
5. czy skupic sie na grze na stolach z ta sama iloscią graczy czy raczej grac na zmiane headsupy, 5 i 10 ?
6. które pokeroomy polecacie osobiście?
pozdrawiam
m.