Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20
    Jak dla mnie to najgorsza jest BOSS MEDIA chociaz glownie to na niej gram z uwagi na dosc niski poziom i duza ilosc bonusow za rh a denerwuje mnie za zbyt czeste wypadanie koloru albo straighta oraz supportu w szczegolnosci Craig B - chyba to murzyn jest bo zawsze sie tak opieprza w przeciwenstwie do Party Poker gdzie gra sie rewelacyjnie pomimo wysokiego poziomu ale za to z fantastycznym softem i zawsze dzialajaco nienagannie softem - czekam na inne opinie.

Przegląda
    Łódź
    Cytat Zamieszczone przez pukacz
    Party Poker

hmm jak dlamnie to jest jeden z najbardziej zamulajacyhc softow :wink:

wyglad niby ok ale strasznie muli

Party Poker gdzie gra sie rewelacyjnie pomimo wysokiego poziomu
    ciekawe stwierdzenie :lol:

Cytat Zamieszczone przez sebkrol18
    jest jeden z najbardziej zamulajacyhc softow Wink
    Jak ktos ma wolny komputer to byc moze ja tam nie narzekam ale mozliwe w sumie 8)

Party Poker

Moj najlepszy i najbardziej dochodowy room ze wszystkich ale ma cos zjebanego poniewaz po kilku kolejkach robi sie ze czas który widac na dokonanie rozdania automatycznie skraca sie i potem wywala mnie ze stolu po kilku kolejkach i musze reset softu robic i znów kilka kolejek i wywala.

Pisałem do supportu mowia mi ze to wina z netem ale to nie to.

Bywaja dni ze wszystko jest ok. :P [/quote]

Przegląda
    Łódź
    Jak ktos ma wolny komputer
    no taka prawda ale mysle ze pokerroom powinien chodzic w miare na atlonie2000 i 768 ramu :wink:

Moze dlatego ze animacje mam wlaczone :roll:

Cytat Zamieszczone przez serwis pokerowy
    czas który widac na dokonanie rozdania automatycznie skraca sie i potem wywala mnie ze stolu
    dziwne mi sie nic takiego nie dzialo

Cytat Zamieszczone przez sebkrol18
    no taka prawda ale mysle ze pokerroom powinien chodzic w miare na atlonie2000 i 768 ramu
    z tego co wiem to chodzi glownie o ram wiec przy 768 powinno byc ok

zawsze dzialajaco nienagannie softem
    mialo byc supportem - pomylilem sie

Przegląda
    Łódź
    tzn nie tyle ze stolik sie haczy czy cos ale ogolnie np przy otwieraniu stolu trwa to 4-5 sekund i ogolnie przelaczajac okna czy tez lobby nie czuje sie płynności :wink:

Przegląda
    Legnica
    Ulubiony - Paradise Poker (sentyment, grafika, dosc slabi gracze, no i te drinki)
    Nieulubiona siec - B2B (brzydkie oprogramowanie, brak stolikow 10 osobowych, brak amerykanow, beznadziejne turnieje), dla mnie to jedyna siec, w ktorej odechciewalo mi sie grac w pokera.

DuzySlon