-
Zamierzam założyć konto w Titan poker i mam krótkie pytanie. Czy ktoś tam wpłacał i wypłacał kasę poprzez Monneybookers? Nie ma z tym problemów, czy też na coś trzeba zwrócić baczniejszą uwagę (jakieś numery ew. skany?
-
Ja osobiście niemiałem z tym problemów. Jednak nigdy nie wypłacałem więcej niż $150. Przy większych kwotach mogą się doczepić... Cholera ich wie...
-
Dzisiaj wszedłem na titan poker i w zakładce turnieje heads-up widzę Polish League Semi Final i Polish League Final czy ktoś coś wie na ten temat ??
-
To pewnie od ownerka liga
-
Tak przed chwilką sprawdziłem Ownerek to wymyślił hasło do turnieju jest na Jego forum.
-
wczoraj grajac na titan poker zdarzylo mi sie cos takiego
Koles podbija 3,5$ ja mialem KQs dalem call, i flopnałem kolorek
koles pierszy zaczynal dal raise 4$ ja reraise do 8$, po czym dlugi namysl ...... az nagle nic nie zrobil a odkrywa sie turn i river i pokazane ze gra all ina, czyli wlaczylo sie disconnection protection.
Patrze w historie mial AA.
Czyli ewidentnie chlopak zerwal polaczenie pewnie modem sobie zrestartował, aby nie musiec ryzykowac kasy a miec szanse na wygranie .
Czy takie cos jest dozwolone??
-
Nie jest co oczywiste, ale wlasnie all in protection pozwalaja na takie praktyki...
-
czyli co ze wszystko ok???
Bo nastepne rozdaniu juz gral normalnie i wczesniej tez wszystko bylo ok.
Biedak sracil akurat polaczenie kiedy mial taka ładna reke :twisted:
Troche mnie tym wkurzył bo siedzial na stole ze 130$ wiec pewnie gdyby nie mial all in protection to cos nieco by doplacil mi jeszce
Mam nr rozdania i nick gracza warto probowac pisac do suportu czy nie ma podstaw
-
Właśnie z powodu takich "graczy", większość szanujących się pokerroomów zlikwidowała "all in protection".
Sting
-
Gdyby ktoś mógł skrótowo przetłumaczyć to byłbym wdzięczny
http://www.titanpoker.com/tacsitngo.html