Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Titan poker

Zamierzam założyć konto w Titan poker i mam krótkie pytanie. Czy ktoś tam wpłacał i wypłacał kasę poprzez Monneybookers? Nie ma z tym problemów, czy też na coś trzeba zwrócić baczniejszą uwagę (jakieś numery ew. skany?

Przegląda
    Gliwice
    Ja osobiście niemiałem z tym problemów. Jednak nigdy nie wypłacałem więcej niż $150. Przy większych kwotach mogą się doczepić... Cholera ich wie...

Przegląda
    Gdańsk
    Dzisiaj wszedłem na titan poker i w zakładce turnieje heads-up widzę Polish League Semi Final i Polish League Final czy ktoś coś wie na ten temat ??

To pewnie od ownerka liga

Przegląda
    Gdańsk
    Tak przed chwilką sprawdziłem Ownerek to wymyślił hasło do turnieju jest na Jego forum.

Przegląda
    Łódź
    wczoraj grajac na titan poker zdarzylo mi sie cos takiego

Koles podbija 3,5$ ja mialem KQs dalem call, i flopnałem kolorek

koles pierszy zaczynal dal raise 4$ ja reraise do 8$, po czym dlugi namysl ...... az nagle nic nie zrobil a odkrywa sie turn i river i pokazane ze gra all ina, czyli wlaczylo sie disconnection protection.

Patrze w historie mial AA.

Czyli ewidentnie chlopak zerwal polaczenie pewnie modem sobie zrestartował, aby nie musiec ryzykowac kasy a miec szanse na wygranie .

Czy takie cos jest dozwolone??

Nie jest co oczywiste, ale wlasnie all in protection pozwalaja na takie praktyki...

Przegląda
    Łódź
    czyli co ze wszystko ok???

Bo nastepne rozdaniu juz gral normalnie i wczesniej tez wszystko bylo ok.

Biedak sracil akurat polaczenie kiedy mial taka ładna reke :twisted:

Troche mnie tym wkurzył bo siedzial na stole ze 130$ wiec pewnie gdyby nie mial all in protection to cos nieco by doplacil mi jeszce

Mam nr rozdania i nick gracza warto probowac pisac do suportu czy nie ma podstaw

Właśnie z powodu takich "graczy", większość szanujących się pokerroomów zlikwidowała "all in protection".

Sting

Przegląda
    Bergamuty
    Gdyby ktoś mógł skrótowo przetłumaczyć to byłbym wdzięczny
    http://www.titanpoker.com/tacsitngo.html