Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17
    Przegląda
    Shorthanded City
    Skończyłem 18-stkę, ale nie mam jeszcze dowodu i założenie konta w banku odpada. Chciałbym zacząć już grać na Evereście stoliki i potrzebuję 25$. Na netellerze mam konto i zauważyłem wczoraj opcję transferu "Member to Member". Czy oznacza to transakcję pomiędzy użytkownikami Netellera z jedengo konta Netellera do drugiego, czy pomiędzy kontami bankowymi?

Jeśli pieniądze można przesyłać pomiędzy kontami Neteller, to może znalazłby się ktoś chętny sprzedać mi te 25$?

Moje GG: 3485767
    Jetstem dostępny dzisiaj 20.00-1.00

Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie, bo straszne nudy w domu ;p

Nigdy jeszcze takich transakcji nie dokonywałem, więc nie wiem jak rozwiązuje się sprawę tego, że jedna osoba oszuka drugą. Ja mogę zapewnić, że nikogo nie oszukam. Oczywiście wierzyć nie musicie

Neteller nieaktualny, bo nie można przesłać jak nie mam Premier Account,a bez konta w banku tego nie zrobię. Pozostaje opcja MoneyBookers gdyby ktoś mógł.

Przegląda
    Kolno
    Ja tez bym zakupil 25$ na Nettelera.W koncu moglbym zagrac na Betandwin.
    GG 5624970
    Ps.Dlugo idzie transfer Member to member??
    Wplata przez netteler do betandwin jak dlugo idzie??

Przegląda
    kosmiczny batalion w galaktyce zła
    pomiedzy uzytkownikami, jest tam za to jakas oplata ktora ponosi osoba odbierajaca, minimum wynosi 30$, pomoglbym Ci ale nie mam nic na Netellerze

Ps.Dlugo idzie transfer Member to member??
    natychmiast
    Kod:
    Wplata przez netteler do betandwin jak dlugo idzie??
    natychmiast

Przegląda
    Kolno
    Aha spoko.Dzieki za info.No to ktos chetny na pozbycie sie 30$ na Nettelerze??

Przegląda
    Shorthanded City
    30$ też może być.

Cytat Zamieszczone przez Thomas
    Aha spoko.Dzieki za info.No to ktos chetny na pozbycie sie 30$ na Nettelerze??
    Przykro mi, ale byłem pierwszy. Nie wpychaj się bez kolejki

Przegląda
    Kolno
    Hehe spoko
    Choc nie widze wielu chetnych :roll:

Obaj mozecie wplacic tez przez Moneybookers. Wymiany poprzez ten system sa bardziej popularne (chyba ze wzgledu na mniejsze koszta). Sam wymieniam sie dosc czesto na pewnym bukmacherskim forum. Jesli bardzo Wam sie nie spieszy to jutro lub pojutrze bede mial kilkadziesiat $ na MB ktore chetnie wymienie na przelew do mBanku.

Przegląda
    Kolno
    Hmm ja bym z checia jeszcze dzis zrobil przelew.

Przegląda
    Kolno
    bras a dlugo idzie transfer z mb na Neteller??

O ile mi wiadomo nie ma mozliwosci transferu miedzy moneybookers a netellerem.