BossMedia Game #1533072855: Table Table TH 69 - €0.12/€0.25 - No Limit Hold'em - 21:32:47 - 2009/04/02
Seat 1: BlackCatPL (€24.69)
Seat 4: ikin123 (€6.76)
Seat 3: berliozz (€23.89)
Seat 5: suca88 (€10.91)
Seat 2: Eliasen574 (€18.82)
ikin123 posts the big blind of €0.25
berliozz posts the small blind of €0.12
Eliasen574 is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to BlackCatPL [ ]
suca88 folds
BlackCatPL raises €1.00
Eliasen574 folds
berliozz raises €3.25
ikin123 folds
BlackCatPL calls €3.25
*** FLOP *** [ ]
berliozz bets €4.00
BlackCatPL calls €4.00
*** TURN *** []
berliozz bets €11.06
BlackCatPL folds
*** SUMMARY ***
Total pot €14.05 | Rake €0.70
Staty gościa 13/8 po ponad 100 rękach. Nie przypominam sobie żeby mnie wczesniej 3betował. Typowy murek.
Sprawdziłem z wysokim suited connectorem na pozycji (chyba dobrze). Flop w pierwszej chwili wydał mi się dobry a poza tym koleś cbetując może nie mieć dobrej karty. No i liczyłem że może mój układ się poprawi Na turn uderzył znowu dając do zrozumienia ze jednak coś ma i wtedy pomyślałem że poza setami, które tu spokojnie może mieć, biją mnie też 2-parowe układy jak AQ, AJ. Czasu mało na podjęcie ruchu i spasowałem.
Potem analizując na spokojnie to rozdanie zacząłem się zastanawiać czy napewno dobrze zrobiłem. Co on może mieć:
-AA - bardzo prawdopodobne i jestem bity
-KK - też bardzo prawdopodobne po akcji pf ale czy betowałby to na turnie?? - tu byłbym lepszy
-AK - średnia szansa że taki murek 3betowałby pf ale sporo kombinacji tego układu w porównaniu do KK czy AA i jest to układ który ja biję, który pasowałby do jego gry postflop i o którym własciwie nie pomyślałem pasując na turnie.
-QQ - patrzac na grę preflop - spokojnie mógł mieć ale po flopie jest tylko jedna możliwa kombinacja QQ - więc bardzo mała szansa i jestem bity
-JJ - podobnie jak QQ ale mniejsza szansa że 3betował z tym pf
-AQ i AJ - jestem bity choć mimo że w momencie pasowania na turnie układy te wydawały mi się dość prawdopodobne to teraz myśląc na spokojnie, taki koleś nie będzie 3betował chyba tych układów - to NL25 i on jest nitem który rzadko 3betuje.
Biorąc pod uwagę fakt, że zainwestowałem 1/3 stacka może na t powinienem zagrac allina??