Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25
    Witam!
    Przez dwa lata uzywalem nortona i nie wiem czy pozostac przy nim czy cos zmienic. Za nortona place co rok i sie zastanawiam czy warto;czy moze lepiej sciagnac jakis bezplatny program? Troche slyszalem o avascie. Czy sciagnac tylko antywirusa czy do tego jeszcze firewalla, a moze windows defender w windowsie vista jaki mam wystarczy? Z gory dzieki za pomoc.
    Ostatnio edytowane przez giza ; 17-03-2009 o 18:20

Przegląda
    Cebu City, Philippines
    Avast podobno jest kiepski. Ze swej strony polecam Nod32

Przegląda
    London
    rowniez nie polecam avasta

Macie jakieś doświadczenia z Avastem? Generalnie krąży opinia że jest kiepski, ale nie wiem czym poparta.

Przegląda
    Las Vegas
    napiszę tak - po roku używania Avasta kupiłem Kaspersky-ego.Kaspersky skanował mojego kompa przez 23 godz. i zwolnił 40GB pamięci z dysków twardych(jakiś wirusów i innych gówien)
    Avast tego nie "widział"
    Także awasta nie polecam.

Cytat Zamieszczone przez Kto_To_Jest Zobacz posta
    Kaspersky skanował mojego kompa przez 23 godz. i zwolnił 40GB pamięci z dysków twardych(jakiś wirusów i innych gówien)
    Daj spokój. Chcesz mi powiedzieć, że miałeś 40GB wirusów? Burdel miałeś na dysku i to nie jest wina Avasta...

Lol 40GB wirusów, ekran oplułem lol.

PS. Od kiedy to antywir jest od zwalniania pamięci na dyskach?

Przegląda
    Łódź
    AVAST jest super w 100% chroni przed wirusami bo prawie zadnych alertow o znalezieniu wirusa nie pokazuje

Ja dlugi czas uzywalem mks z ktorym nie mialem problemo i zadnych wirusow przez dwa lata

Ostatnio uzywam kasperskiego i tez jestem zadowolony nie zamula mi kompa i jest elestyczny w konfiguracji no i przy okazli polaczony z firewallem ale teraz to jzu chyba standard

Weźcie mnie nie straszcie, bo sam tego Avasta mam :>

Jeśli miałbym już płacić za antywirusa to pewnie wybrałbym Noda, jednak ja zdecydowałem się na troszkę inny i darmowy zestaw: Avira + COMODO + Spybot, do tego co jakiś czas korzystam ze skanera online ArcaVir. Co do samej Aviry, to tak ją skonfigurowałem, że praktycznie "nie widzę", że coś się w niej dzieje, wszystko zautomatyzowałem, pokazywanie reklam i obrazek startowy wyłączyłem w rejestrze, kompa w ogóle nie zamula i ma bardzo wysoką skuteczność, a jeśli chodzi o Avasta, to on jest dla mnie po prostu zbyt czuły i często się "myli". Avira i COMODO są w wersji angielskiej, ale w necie można znaleźć szczegółowo jak te dwa programy odpowiednio ustawić... Poza tym moim zdaniem lepiej jak jest antywirus i osobna zapora, a nie ta co jest w pakiecie.