ja zawsze secik trancowy wlaczam, np asoty![]()
ja zawsze secik trancowy wlaczam, np asoty![]()
no baaa,hardstyle to mistrzostwo,co prawda do sesji pokerowej nie bardzo podchodzi,ale tak poza tym,ogolnie na dobrym sprzecie grajacym to rozklada system.
jako ze jestesmy w temacie to i ja wrzuce cos od siebie w tym klimacie
YouTube - Headhunterz - Subsonic
YouTube - Wild Motherfuckers - Fuck It Up
YouTube - Blutonium Boy & DJ Luna - Blackout
i z polskiego podworka,tez na poziomie
YouTube - Enigmato - Trip To Hardstyland (Original Mix)
Znowu się komuś narażę ale niektórzy wyraźnie mylą wątek muzyczny z tym wątkiem http://forum.pokerzysta.pl/bocznica/...kawalki-4.html
Jak można krytykować Oldfielda lub jarać się "muzyką" przypominającą odgłosy walenia w śmietnik? Wiem, że gusty są różne ale k**** trzeba być głuchym by nie odróżniać hałasu od muzyki. O lepszych tekstach czy broń zeusie poezji śpiewanej nie wspomnę bo dla wielu tutaj szczytem artyzmu jest hiphopolo "gangsta"analfabetów po gimnazjum -jeśli river był łaskawy.
Ostatnio edytowane przez weeskacz ; 12-02-2011 o 19:39
No to sie naraziles. A ze jestem dzisiaj w dobrym humorze, to tylko powiem Ci, ze akurat skonczylem szkole muzyczna, doskonale wiem, co to jest muzyka i odrozniam ja od halasu. Dla Ciebie link do definicji:
Muzyka
A teraz grzecznie Ci powiem, zebys spadal z powrotem do watku politycznego i nie wszczynal awantur w kolejnym watku obrazajac ludzi. A dla Mosznika propozycja zaostrzenia kryteriow przyznawania bana dla weeskacza poza watkiem politycznym. Niech sie tam produkuje.
No proszę a ja myslałem, że tylko uczelnie marketingowe szkolą wysokiej klasy "specjalistów", a okazuje się, że po szkole muzycznej takie coś można nazywać muzyką![]()
I nie wywołuj Mosznika bo raz, że wstawiony przez niego Vivaldi zapewne każdego nazywającego twój łomot muzyką posłałby co najmniej do psychiatryka, a dwa, że czasy cenzury już minęły. A pomysł utworzenia specjalnych kryteriów banowania weeskacza to pomysł idealnie nadający się do lotów - ostatnio niestety zaniedbanych na forum![]()
Mozna. I jak zapytasz ktoregokolwiek profesora z Akademii Muzycznej również Ci przyzna, ze to jest muzyka.
BTW: Skonczylem szkole muzyczna, a za specjaliste sie nie uwazam. A Ty nawet przy trzepaku nie spiewales, a ekspert z Ciebie nieomylny...
Cale szczescie z czasami cenzury minely rowniez czasy, gdy ludzi za odmienne poglady wstawiali co najmniej do psychiatryka (a wczesniej palili na stosie). A co do kryteriow, to tylko chcialbym, zeby moderatorzy nie traktowali Cie na calym forum tak ulgowo, jak w Twoim "ulubionym" watku. Ze tam wszystkim, ktorzy maja inne poglady wrzucasz, tu juz nawet nie dziwi, bo dziwne by bylo, jakby ludzie dyskutujac o polityce siebie nie obrazali. Ale tutaj jest watek o muzyce i moglbys sie dostosowac. Bo muzyka to juz troche inny level kultury niz polityka.
omg
Wyraziłem swoją opinię ogólnie, nie wymieniając nikogo, a Ty sam się zgłosiłeś i poczułeś w obowiązku obrony swojej muzyki. I po co to? Mam nadzieję, że razem posłuchamy teraz tego samego - zdrowego rozsądku - i na tym poście zakończymy naszą wymianę zdań o muzyce.
edit:
A ponieważ cenzura się skończyła i można głosić rożne poglądy to należy zbanować weeskacza, bo dla niego co inne jest muzyką niż dla mnie, tak?
No chyba, że za muzykę uznać również hiphopolo i tamtejszych "przodowników" kulturyBo muzyka to juz troche inny level kultury niz polityka.![]()
Ostatnio edytowane przez weeskacz ; 12-02-2011 o 21:53
Mozemy. Tylko nie oznacza to, ze nie mielibysmy wspolnych tematow. Mam dosc rozlegle zainteresowania muzyczne, w zaleznosci od nastroju. Nie slucham tylko walenia w smietnik.
No niestety trzeba (tzn uznac to za muzyke). Ale z druga czescia zdania na temat przodownikow kultury pozwole sie nie zgodzic.
Nie, jakos Cie trzeba oduczyc komentowania wpisow innych takimi tekstami:
Nie wiem jak, ale moze pomoze ponizszy przyklad JDXa, ktory rowniez wyrazil zdecydowana dezaprobate, ale jednak troche inaczej. Nie sadzisz?