Strona 63 z 63 PierwszyPierwszy ... 1353616263
Pokaż wyniki od 621 do 628 z 628
  1. #621
    Dołączył
    Oct 2016
    Posty
    1
    Witam, czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma problem z uruchomieniem Poker Trackera na Windowsie 10? (64bit)
    Podczas uruchomienia dostaje "braku odpowiedzi". katalog księgowych
    Ostatnio edytowane przez caluco ; 05-10-2016 o 07:23

  2. #622
    Hej, ja miałem taki problem i u mnie trzeba było zaktualizować Microsoft Visual c++ i .NET Framework

    ______________________
    wypożyczalnia samochodów Dębica
    Ostatnio edytowane przez hisari ; 24-11-2016 o 07:51

  3. #623
    Dołączył
    May 2017
    Posty
    1
    Dziękuję za instrukcje, przydała się

    księgowa Kraków
    Ostatnio edytowane przez ildes ; 17-05-2017 o 12:34

  4. #624
    Dołączył
    May 2017
    Posty
    1
    PT ma obsługę Boss Medii w najnowszym patchu. Końcówka wersji to chyba 13. Ale z powodu spieprzonej historii w tym sofcie nie zaimportuje ci większości rozdań także w sumie jest nie do użytku. księgowa praca

  5. #625
    Dołączył
    May 2017
    Posty
    1
    Witam, czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma problem z uruchomieniem Poker Trackera na Windowsie 10? (64bit)
    Podczas uruchomienia dostaje "braku odpowiedzi". księgowa praca

  6. #626
    Dołączył
    Jun 2017
    Posty
    1
    Czy moglby mi wytlumaczyc ktos ocb? Wplacilem jakis hajs na PS i chcialem sobie pograc z PT oraz PAHUD wszystkie sciezki poustawialem ale przy imporcie jest taki komunikat

    "Import Finished With Errors - The import finished but there were errors. Open the Utilities/Error Log Display/Maintenance window to see the errors - 7 file(s) read - 0 new hand(s) were imported." księgowa praca

    Pahud tez nie wyswietla prawidlowo. Importowane sa jakies znikome rece HELP?

  7. #627
    Dołączył
    Jul 2017
    Posty
    1
    Używam PT + Ace i podczas gry na PS statystyki graczy źle mi się wyświetlają, tzn. nie przy tych graczach co powinny. mobilny fryzjer Przemyśl
    W layoucie mam ustawione wszystko jak należy, przynajmniej tak mi się wydaje, ja ze swojej strony nic nie zmieniałem w opcjach.

  8. #628
    Dołączył
    Jul 2017
    Posty
    1
    Jak wyłączyć wyświetlanie decimalsów w PT? Zaczynają być uciążliwe przy tysiącach nagranych rąk, a do niczego się nie przydają. księgowa Wałbrzych
    Ostatnio edytowane przez onowo ; 24-07-2017 o 07:22