-

Zamieszczone przez
Patryk
sztuczki karciane
????
-
Ja mam taka ksiazke... "Na deszczowe dni karciane tricki"... moze o takie sztuczki pytasz? :P. Na podworku bedziesz rzadzil
. Swoja droga na podworku ze znajomymi sie gra... chcesz kantowac kolegow?! :/
-
Pozatym narazie coś nie pada deszcz...
i nie ma grzybów przez to
-
hej sluchajcie mam takie pytanko, gralem sobie dzisiaj z kolega w pokera i on oszukiwal(tak mi sie wydaje), pare razy bylo tak ze przed rozdaniem powiedzial ze bedzie mial karete, a innym razem ze fulla, jak on to robi? czy to zwykly przypadek? czy on oszukuje? szczerze to ja nic nie zauwazylem... (jestem poczatkujacy wiec nie smiejcie sie)
-
Witam,
Sa do tego specjalne talie kart, lub mozna taka przygotowac (woskujac poszczegolne karty).
Przy tasowaniu takie karty wydaja inny dzwiek, troche treningu i mozna sobie rozdawac rozne rzeczy.
Takie talie byly kiedys dostepne w sklepach ze smiesznymi rzeczami.
Pozdrawiam,
Eryk.
-
aha tylko nie rozumiem co ten wosk da...
-
To nie ty masz użyć wosku, tylko możliwe, że twój kumpel ma takową talię
. Ale przyznam, że sam nie kapuję jak można dzięki temu, że jest inny dźwięk, coś sobie rozdać. :mrgreen:
-
Powiedzmy masz 4 asy znaczone.
Tasujesz talie, slyszysz gdzie sa, mozesz talie "zlamac" na asie, i przelozyc go sobie na spod talii. A potem rozdac go sobie z dolu.
Przy wymieszanej talii zawsze odnajdziesz znaczone karty.
Kiedys widzialem maly pokaz co mozna z taka talia zrobic
.
Pozdrawiam.
Eryk.
-
...ale po co robić, kiedy można kupic całkowicie fabrycznie zaznaczoną talię, oczywiście jedynie do celów pokazowych
-
ahaa teraz o jarze
a wy jakich kart uzywacie profesionalnych czy takich zwyklych?