Czyli boisz sie czegos, czy Cie to po prostu przerasta, ze nie potrafisz normalnie wyrazic swojej opinii?
Czyli boisz sie czegos, czy Cie to po prostu przerasta, ze nie potrafisz normalnie wyrazic swojej opinii?
Ty masz rozdwojenie jaźni? Dwie różne osobowości i jedna nie wie, co druga pisała na forum? Kilka postów wcześniej napisałeś, że najwyraźniej jestem pracownikiem PS, a teraz, gdy to powtarzam, masz jakieś zastrzeżenia?
Naprawdę END OF TOPIC dla mnie. Cieszę się Twoim szczęściem (wynikającym z przechytrzenia podłych oszustów).
Powodzenia na nowej drodze życia.
Hah zachowujesz sie jak szczur, ktory przyparty do muru ucieka gdzie popadnie. Nie potrafisz odpowiedziec na jedno proste pytanie? Nie umiesz wyrazic swojej opinii? Dziwne. Doprawdy smieszni z was goscie. Jak wczesniej sam napisales uwazacie sie za "ludzi z mozgami". Hmm w to nie watpie, ale w tym konkretnym przypadku, rozmiar ma jednak jeszcze znaczeniePozdrawiam anonimowych kozaczków
![]()
Od ilu rozdań/turniejów trwa to oszukiwanie Ciebie?
Przeczytanie tego całego tematu było zabawniejsze,niż niejedna komedia![]()
Kiwa - a tak obiektywnie, nie uważasz, że dramatyzujesz? Nie sądzisz, że złapał Ciebie najzwyklejszy downswing? Może zauważasz go tylko i wyłącznie na sitach, bo je po prostu grasz, absolutnie regularnie. Z doświadczenia wiem, że gdy ja byłam na downswingu, sama doszukiwałam się spiskowych teorii typu, 'a to rusek, więc jemu siada, a to faceci sprawdzają mnie częściej, bo jestem kobietą ( swego czasu miałam swoje zdjęcie w avatarze )' . Jak to się mawia 'tonący brzytwy się chwyta'...
Reasumując, jaki cel, miałby pokerroom, aby nagradzać 'donków'? Co więcej, sama jestem donkiem i mnie niestety nikt za to nie nagradzał.. Piszę w czasie przeszłym, bo teraz gram rekreacyjnie, a grindowałam również SnG 18os 1,50$ i 3,50$.
Może ciężko w to uwierzyć, bo wiadomo, że swoje słabości najgorzej się dostrzega, ale Twój mindset niestety poległ..
Btw, nie odbieraj każdej odpowiedzi, która mija się z Twoim tokiem rozumowania, jako atak. Ja swoje przemyślenia piszę na podstawie własnego doświadczenia.
Ostatnio edytowane przez Karoka ; 07-08-2013 o 13:44