-
Witam mam założone konto na Noble poker, który jest członkiem sieci "IPOKER NETWORK" do wyjścia Titan Poker, który należy do tej samej sieci było tam kilka fajnych turniejów z hasłem, zapisałem się na muffmoney.com, żeby grać te turnieje, niedawno otrzymałem pasy na najbliższą lige z tym, że została ona przeniesiona do TitanPoker, gdzie nie mam konta ;-<
Moje pytanie jest nastepujace:
Czy moge sie zarejestrować na ten sam e-mail w TitanPoker itd. jeżeli mam już konto na Noble Poker? Regulamin obu pokerromów czytałem i nie znalazłem tam nic, choć nie mówie że mój angielski jest dobry.
Szczerze mówiąc pytam się na forum bo kiedyś mój kolega założył sobie z mojego adresu ip konto na noble poker i wtedy moje mi zablokowali, miałem wtedy na nim niecałe 3 $ więc jakoś to przebolałem, teraz jest troche inna sytuacja, uzbierałem nieco większy bankroll dlatego bym sie chyba załamał jakby mi go zamrozili ;[
Dlatego chciałbym się poradzić wyjadaczy czy to jest jakiś problem jeżeli mam staly ip i czy moge grać na tych dwóch pokerromach w jednej sieci ???
Oczywiście nie chodzi mi tutaj o granie jednocześnie na tych dwóch pokerromach ! (Matactwa sick) Do TitanPoker ciągnie mnie jedynie Liga Muffmoney.com 
Z góry dziękuję za odpowiedź
-
mozesz zalozyc, ja w obu robilem depozyty i wyplaty, w obu bez problemow
-
Witam w tej sieci jest chyba z 8 roomow mam kona w 4 i nie ma problemu grałem za kase juz w 3 nawet na noble maja teraz ciekawe turnieje
-
Wielkie Dzięki
-Temat do kasacji-