Ale po co ci taki net?
Ale po co ci taki net?
pewnie robi za micro providera oraz![]()
![]()
Ponieważ pracuje w TV i musze miec wystarczajacy net na przesylanie różnych rzeczy do C+ itp :P no i do tego pirace xD
Płacisz 300pln za neta, pracujesz w TV i nie stać Cię na kupno oryginałów? Ehh...
A kto powiedzial ze sciagam gry czy cos, W wiekszosci mam same oryginaly a sciagam niektore filmy np jak teraz Transformers 1 czesc by przypomniec sobie przed pojsciem do kina na 2 czescGier nie sciagam Nie jestem jakims nie wiem jakim piratem :P PS3 kupilem by nie kusilo przerobienie Xboxa
O albo jakies Family Guy South Park Chłopaki z Baraków i inne seriale tez chetnie pobiore![]()
Ostatnio edytowane przez Oskarek89 ; 22-06-2009 o 20:51
Witam,
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc podbiję tutaj. Przeprowadzam się i muszę zorganizować sobie neta. Pytałem na razie w neti i upc i tak:
1. UPS odpowiedziało mi że nie mają tam sprzętu i nie da rady założyć neta więc ta firma odpada (trochę dziwne bo to centrum Katowic)
2. Netia napisała że kabla też nie da rady tylko ewentualnie radiówka.
No i jest problem bo radiówka może być niestabilna a wiadomo jak zerwie połączenie w trakcie sesji to tilt murowany
Co panowie byście polecili? Radiówka to będzie chyba jedyna opcja z tym że pytanie czy w Neti czy jakimś "jan kowalski S. C."
pozdro
od radiówki lepsze wszystkie playe, orange, plusy itd itp...
nieprawda
poszukaj osiedlowej sieci albo jakiegos innego dostawcy np aster
Mam od samego poczatku radiówkę typu właśnie "jan kowalski S.C"i jestem strasznie zadowolony
płacę 20zł/mc...ściagajac torrentem mam transfer max kolo 330KB/s, a emule(po drobnej konfiguracji) 120KB/s przy uploadzie 2kb/s!
Także oblukaj w okolicy dachy/okna na których będa anteny i pytaj o adres do "admina" Pzdr