Strona 3 z 139 PierwszyPierwszy 123451353103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 1387
  1. #21
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    557


    Gdyby Prima Donna zagrała za część stacka a nie allin, nie byłoby wyświetlone na czerwono że jest na allinie, to ktoś byłby w stanie stwierdzić ile kasy postawiła?? Taki bug wg mnie jest niedopuszczalny .

    BTW podoba mi się że przy allinie wyświetla szansę na zwycięstwo i szansę na remis.

    EDIT: Tera zauważyłem. Wcześniej notatki o graczach pokazywały się w małym paseczku po najechaniu na ikonkę z karteczką przy nim, tera to nie działa, cza wchodzić i otwierać okno edycji żeby tylko przeczytać. Baaardzo irytujące .
    Ostatnio edytowane przez indy ; 15-06-2009 o 12:28

  2. #22
    Dołączył
    Jan 2007
    Przegląda
    Gdansk
    Posty
    489
    nie ma stolow 3,4 max - tragedia jakas, 2 lata to gralem, a teraz po prostu nie ma...

  3. #23
    Dołączył
    Jun 2007
    Przegląda
    Sopot
    Posty
    459
    Mogli przy okazji zmienic walute calej sieci bez ostrzezenia i przewalutowac wszystko z zyskiem 1.9%, a co tam.

  4. #24
    Dołączył
    Jun 2007
    Przegląda
    Sopot
    Posty
    459
    Drugi dzien gram na nowym sofcie i musze powiedziec w koncu cos pozytywnego.

    Struktura turniejowa jest rewelacyjna. Oby taka zostala.

  5. #25
    Dołączył
    May 2006
    Posty
    1,505
    Na szybko (oczywiście tylko uwagi, których nikt nie zgłosił wcześniej):

    1) Kasa po zamknięciu stołu wraca na konto znaaaaaacznie dłużej niż dawniej.
    2) Przy robieniu reloadu kasa czeka niejako "w kolejce" (tzn gdy robisz autoreload, ale akurat wygrałeś AI, to kasa do reloadu "czeka" i na jakiś czas znika z konta - jak dla mnie PARANOIDALNY BUG)

  6. #26
    Dołączył
    Sep 2005
    Przegląda
    Skype: alchemik-poker
    Posty
    2,518
    - waiting listy
    - zużycie procka/ramu - przed chwilą np miałem odpalone tylko lobby a soft zużywał 900MB++
    -
    - przenoszenie starych notatek - na ten moment wsyztskie stare notatki są widoczne tylko i wyłącznie w lobby a na stole nic się nie da edytować - dopiero po wywaleniu wszystkich starych i nowych notatek i restarcie softu możemy ruszyć od 0 i pisać aktualne które nie znikną - no ale jak ktoś ma kilka tysięcy starych to o dupe rozczaskać taką robotę
    - zwiechy co kilkanaście minut
    - stoliki zawsze otwierają się w king kong size z rozwinietym chatem itd i trzeba ręcznie zwijać, powinna być możliwość predefiniowania żeby otwierały się w jakiejs tam wielkości albo powinno pamiętać poprostu ostatnie ustawienia
    - na pomniejszonych stolach nie widac w polowie napisow od "wait for BB" itd
    - wszytskie te akcje z kasą o ktorych napisał wyżej Aston
    - spowolnienie rozdania po allinie jest kompletnie idiotyczne - soft i tak jest na maxa wolny a tak za każdym razem jakiś absurdalnie dlugi czas się traci przy takim showdownie

    + wiele wiele innych ale to tak na szybko

  7. #27
    W HU(nie wiem jak na innych stolach, pewnie tak samo) od zakonczenia rozdania do rozpoczecia nastepnego soft raczy gracza niezwykle efektownymi i fascynujacymi animacjami w ktorych mozna obserwowac powoli przesuwajace sie zetony w jedna strone, potem w druga strone, potem mozna podziwiac przesuwajacy sie powoli button co zajmuje lacznie 10 sekund! Po co to komu?! O ile na stolikach 5 czy 10max tego sie tak nieodczuwa to na HU gdzie rozdania trwaja znacznie krocej o wiele bardziej. Chyba i sieci i graczom zalezy na jak najwiekszym hand /h rate.
    Soft powinien byc szybki i plynny. Takie bajery jak fancy grafika czy animacje sa zupelnie zbedne. Oprocz tego ze powinno sie to odbywac znacznie szybciej powinna byc opcja wylaczania animacji.
    W sumie nie wiem po co trace czas na pisanie tego wszystkiego i tak nawet sie nie ludze ze cokolwiek w zwiazku z tym bedize zrobione, naszzcescie nic mnie na ongame nie trzyma.

  8. #28
    Dołączył
    Jun 2007
    Przegląda
    Sopot
    Posty
    459
    Bardzo zaniepokoila mnie jedna rzecz. Czy komus zdarzyla sie taka sytuacja? Zapisuje sie do sng, turniej wlacza sie ale okno sie nie otwiera. Probowalem otworzyc recznie i tez sie nie dalo. Dopiero po restarcie wszystko otworzylo sie jak nalezy.

  9. #29
    Jeszcze jedno mi przyszło do głowy - skoro dajecie tak wymagające oprogramowanie to przydałaby się optymalizacja pod procesory wielordzeniowe - przecież 2 rdzenie to już absolutny standard, a coraz więcej osób ma 4, podczas gdy obecny soft potrafi wykorzystać tylko 1...

  10. #30
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    557
    Demigod ja miałem taką sytuację, że w turnieju gdy jest moja kolejka klikam na fold, guzik się "wciska" że już nie mogę zmienić decyzji, natomiast na stole cały czas myślę i myślę aż mnie wyrzuciło na awaya. Nie był to lag bo gdy mnie wywaliło na awaya rozdanie normalnie płynnie się dokończyło... Potem kliknąłem na I'M BACK, ale nie zareagował na to. Wyłączyłem stolik, i już nie mogłem włączyć... chociaż w lobby aktualizowały się stacki itd... Softu nie resetowałem bo to był DON za 1+0,2$ odpalony z nudów, a w ten czas grałem inne turki za 20+2 i 30+3... niemniej sytuacja niepokojąca.