-
Drodzy pokerzyści!
Zwracam się do wszystkich z gorącą prośbą. Jestem studentką ostatniego roku psychologii zarządzania i marketingu na SWPS we Wrocławiu i temat swojej pracy magisterskiej postanowiłam poświęcić pokerowi (jako że również jestem zapalonym graczem). Szukam w związku z tym osób chętnych do wzięcia udziału w moim badaniu, które polega na wypełnieniu kilku testów (nie zajmuje to więcej niż 20-25 min). Zaznaczam przy tym, że testy te są zupełnie anonimowe. Jeśli ktokolwiek byłby chętny i zechciał pomoć studentce pokerzystce w zebraniu wyników, których musi być pokaźna ilość to proszę o kontakt. Z osobami z Wrocławia chętnie spotkam się osobiście (czy to na turnieju czy zwyczajnie by przekazać test) reszcie mogę zaproponować wysłanie arkuszy listem na wskazany jakikolwiek adres, wraz z kopertą zwrotną i znaczkiem. Oczywiście udział w badaniu jest dobrowolny.
Liczę na Was! Pozdrawiam serdecznie!
Magda pokerzystka
-
-
heh a czy to ma coś do rzeczy? zresztą moje zdjęcie jest zawarte w profilu heh..
-
no nie wpadlem na to,ale widze ze kolezanka daje rade i calkiem milo wyglaga,wiec jak cos to Kraków Cie ugosci na swojej ziemi,a co wiecej poddam sie twoim testom i dostaniesz taki material na temat psychologi w HU i nie tylko ze hoho,jesli tylko zechcesz wpasc osobiscie,bo ja ogolnie pomocny chlopak jestem buh
-
chyba ściśnieniowany na cycki predzej niz pomocny... co, krakowianki niechetne?
-
Swojego czasu napisałem studium psychologii pokerowej. A i od tego czasu przybyło doświadczenia. Mogę służyć cenną radą
-
Wpadnij na jakiś turniej w saloniku czy w tawernie, to z pewnością kilka osób znajdziesz:P
-
-
Zamieszczone przez
leadzepp
kocham Cie
+1
-
Nie łatwiej by było wysłać na maila niż normalną pocztą? Myślę że więcej chętnych byś znalazła.