-
Jakiś czas temu kupiłem PS3 i pierwszy raz od czasów Starcrafta i Heroes of the Might and Magic III odpaliłem jakąś grę. Pierwsze moje zakupy były udane, a gry całkiem fajne ("Civilization Revolution", "Resistance" 1 i 2, "Nba 2k9"). Z kolejnymi było już tako sobie ("Lord of the Rings: Conquest" do przejścia w jeden wieczór, a "Haze" raczej irytujące).
Szukam teraz jakiś ciekawych gier, więc może ktoś coś poleci? Głównie interesują mnie strategie oraz coś co daje możliwość gry multiplayer na jednej konsoli (najlepiej split screen).
Sting
-
Jak lubisz pilke nozna to najnowszy PES, ja nie mam PS3 ale u kumpla cale wieczory spedzilem z ziomkami nawalajac w to przy wodeczce
-
e tam pes na ps3 to tak samo na moim laptopie wyglada
Ja np Fife na ps3 lubie bo to inna gra
Ale np ostatnio kupilem Mortal Kombat vs DC Universe i moze byc ;p
SmackDown vs Raw 2009 tez spoko dla multi
Kupuj GTA4 i online graj
-
strategie to nie moja działka, a z innych polecam:
MotorStorm Pacific Rift PS3 - wyścigi ze split sreenem . masa zabawy jak sie z kumplami chcesz pościgać
grand theft auto 4 - polecam
buzz - quiz wiedzowy po polsku - rowniez wspaniala zabawa ze znajomymi
-
Ee tam, jak lubisz FPSy to Killzona dwójeczkę polecam
Najlepsza grafa ever, podobno nawet Halo bije na głowę (podobno - bo Halo nie widziałem)
-
Killzone to juz byl dobry na ps2 wiec na 3ce musi wymiatac
-
No Killzone wymiata Resistance 1i2 to przy tym jak porucznik Borewicz (czy jak mu tam) przy Cojaku
GTA obowiązkowo Medal Of Honor wyśmienite
Jak lubisz horrory to Silent Hill
pozdro
-
Killzone ma opcję multiplayera na jednej konsoli? Bo pozostałe nie mają, a głównie o to mi chodziło.
Sting
-
A po co Ci multiplayer na jednej konsoli jak możesz grać on line.
Jak wrócę z pracy to sprawdzę i wieczorem Ci napiszę.
-
Głównie po to, aby grać w dwie osoby
Sting