Jak ogladalem mecz to prawie dostalem zawalu ale bylo warto... Tak na spokojnie bez emocji to sobie mysle, ze jakbym byl niemcem to bym czul sie oszukany. Imo Siodmiak chyba fallowal norwega zanim przejal pilkeno ale coz...
Należą się wielkie podziekowania trenerowi drużyny przeciwnej, zapewne była to jego decyzja dekady, hehe.
A to przepraszam, jak widać jestem niedoinformowany, sądziłem, że remis im grał, albo dogrywka.
Znalezione w necie apropos meczu:
Jeśli ktoś wierzył do końca to ja mu nie wierzę...
To jak ewangelia wg. bogdana wenty... I powiedział Bogdan: wprowadzą siódmego, trzeba przechwycić i rzucić... I powiedział: macie dużo czasu... A oni mieli 15 sekund...
I stało się jak powiedział: oni wprowadzili siódmego, tak jak im powiedział, i oni przechwycili i rzucili tak jak im powiedział...
I od tej pory 40 000 000 ludzi mogło unieść głowy do góry, bo dumni byli jak nigdy, że są Polakami!
Wszystko pięknie, super, ale boję się meczu z Chorwatami
Atut własnej hali + 20.000 kibiców. Będzie się działo
hehe jakis norweg upuscil pilke jakis Polak rzucil ja do pustej bramki
Wielkie Halo
Ja po meczu zaczalem tak sie drzec w domu, ze prawie stracilem glos
I wczoraj nie za bardzo moglem telefonu uzywac w pracy
Jaki by nie byl wynik meczu z Chrwatami, to nasi juz swoje zrobili i na pewno nie zapomnimy tych pieknych chwil, jakich dostarczyl nam ten dreszczowiec...
Ja jestem ciekaw ilu Polakow tak naprawde interesuje sie tym sportem, np. wie w jakich klubach graja poszczegolni reprezentanci.
Jakby cos takiego stalo sie w pn, to pewnie do tej pory bylbym nawalony.