.
.
Ostatnio edytowane przez Robmaf ; 19-10-2011 o 15:56
zapewne masz umiejętności i legitymację do prowadzenia szkolenia pokerowego, ale rozwala mnie ta mega pretensjonalna otoczka "inwestor strategiczny" zeby dać ludziom wrażenie że gra w poka to coś głębokiego, coś więcej...
lol imo
Dowiesz się jak to jest wygrać duży międzynarodowy turniej, co się zmienia wtedy w życiu i jak to osiągnąć.
III.Blok trzeci: Poker i inwestycje w Twoim życiu
17.Zarządanie emocjami
18.Wyznaczanie sobie celow
19.Sposoby efektywnej nauki
20.Kiedy grać najlepiej?
21.Rakeback
22.Związek
23.Zawód pokerzysta
24.Turniej SNG
"związek"!?!?!?!
o co common z tym zwiazkiem???
to chyba proste, jak godzic poksa z laska
.
OK, sorry jeśli odebrałeś mój komentarz za zbyt napastliwy. Co rozumiesz przez oficjalne? Czy jest zakazane uczenie jak grać w pokera?
EDIT: aha, i mogę się zgodzić że podobne decyzje występują POZA stołem (wybór gier, bankroll management), ale przy stole to co innego - mamy duże elementy w pełni losowe, nie powiedziałbym tego o giełdzie, gdzie nic nie jest losowe tylko najwyżej nie umiemy tego przewidzieć
Ostatnio edytowane przez uczniak ; 27-02-2010 o 21:09
lol...
niedlugo coach pokerowy bedzie Ci mowil jak wychowywac dzieci,co zrobic zeby kot nie sral w domu,i jak poprawic swoje zycie seksualne ...świat zmierza ku zagładzie
btw. Esfandiari(chyba jakos tak, ten pokerzysta) ma LIFE coacha ktory przychodzi do niego codziennie rano i mowi mu....jak zyc...
edit:sama idea szkolenia pokerwoego jest jak najbardziej OK ale sorry zycia kazdy nauczyc sie musi sam
Ostatnio edytowane przez szadinho ; 27-02-2010 o 21:14
.