-
ŚWIETNY SYSTEM POLECONYCH, ZARABIAJ DO 10% Z RAKE POLECONEGO GRACZA !
ZAPYTAJ NA GG !
Hej, jeżeli potrzebujecie pograć z gruzinami albo włochami ze świetnym winratem zapraszam do zapoznania się z moją ofertą
GG 53558262
Mam również inne pokerowe sposobnosci na podniesienie winratu niz zmiana playerpoola.
Był boom na Włochy, obiecuje wam podbić wyniki gry o 50% na roomach gruzinskich i to bez huda
Najwaznejszy myk :
Gruzini tam są ciemni nie znają angielskiego i nie mają skąd poczytać cokolwiek o pokerze . To co się dzieje tam na stołach jest łatwo mówiąc chore, a soft i ilość stolików należy do jednego z przyjemniejszych.
w ofercie stoliki jesli przeliczyć to na dolary to gdzies od nl1 do nl800 lecą.
Zarówno Włoski jak i Gruzinski room nie ma wsparcia ze strony HUDa, na gruzinskim nie używa go niemal nikt, na Włoskim może jeden na 10, reszta regów jesli tacy są nitują , a my...
Mamy myk jak go uruchomić, za drobną opłatą można kupić z zewnątrz specjalny konverter i kroić WSZYSTKICH łącznie z regami dowoli, nigdy przenigy nie będziecie eksploatowani.
Zapraszam, więcej na priv GG pozostawiłem
Ostatnio edytowane przez Tyska ; 26-04-2015 o 10:42
-
łapcie prt scrna z pierwszych lepszych 6 stolików na nl20, nl 50 i 100 wyglada tak samo .
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...dc2ccc499.html
Do tego dostajecie do 50% rb oraz codzienny rakerace do kilkuset % rb w zaleznosci od promo. Pozdrawiam
-
Zapomniałem podać również skype : UltimatePokerDeals, w ofercie posiadamy nie tylko deale, równiez suby i inne magie
-
Hej. Gruzinski poker widzę że pojawia się wsród affiliatów. W związku z czym muszę dać ciut lepszą ofertę od konkurencji. Tylko u mnido vip klubu dostaniecie 8% więcej rb. Za Każdego poleconego przysługuje wam do 10% od gracza z JEGO RAKE, Istnieje możliwość negocjacji. Wiecej na gg: 53558262
Zarabiać można już na samych poleconych. Więcej info na gg.
Posiadamy też dollaro, enet, ipoker !
Dollaro ! łap od 35-50 % rb!
Europe - bet ! vip klub 30 % rejestracja z linka do 10% EKSTRA poleceni do 10% !
uzbieranie juz kilku poleconych daje zysk miesiecznej pensji.
Dla każdego dorzucam pakiet cennych materiałów pokerowych
Ostatnio edytowane przez Tyska ; 26-04-2015 o 05:46
-
Ostatnio edytowane przez nikczemny ; 26-04-2015 o 10:40