Witam,
Ktos juz liczyl, jaka jest optymalna liczba/na turniej?
Pozdro,
Karas
Witam,
Ktos juz liczyl, jaka jest optymalna liczba/na turniej?
Pozdro,
Karas
Rozumiem, ze chodzi ci o to, przy ilu graczach nie opłaca się wkupić maksymalna ilość razy?
Właściwie można znaleźć pare teoretycznych sytuacji gdzie posiadanie 4 stacków w 1 turku jest nieopłacalne. Np. Zostało w turku 18 osób a gracz x posiada dwa stacki zajmujące 1sze i 2gie mce odpowiednnio 200k i 150k reszta graczy posiada np po 10k. Dalej zostaje 9 osób a nasz jeden stack który zjmuje 2gie mce jest kasowany i dostaje wypłate za mce 10te . Ale to tylko takie moje teoretyczne rozważania. A co wy sądzicie o tych turkach? Swoją drogą ciekawy będzie main event ftopsa, donkment jak się patrzy z meega pulą nagród (6mlnów moim zdaniem spokojnie przekroczy i będzie trwał z 20h)
a działa wam hud w tych turkach, bo u mnie nie dziala?
W tych turniejach to jest tak, że jak mam np. 2 stacki, i dojdę obydwoma do final table to mogę teoretycznie zagrać rozdanie z samym sobą, bo jakoś nie mogę tego zrozumieć ? Gram 2 stackami w tym samym rozdaniu ?
edit: - ok, już znalazłem, stacki łączą się wtedy w jeden
Acha, jeszcze jedno pytanie - co oznacza "On demand" przy turnieju (literka D) ?
Ostatnio edytowane przez Logopeda ; 21-02-2011 o 01:55
On demand - na żądanie - musi się zebrać określona ilość osób, żeby turniej ruszył.