-
Właśnie bawię się w rozgryzanie PTrackera.
Muszę przyznać, że jest to superancka baza danych... pościągałem hands, wyniki turniejowe itp.
Jakie są waszym zdaniem najpraktyczniejsze opcje...
Szczerze mówiąć jestem jeszcze odrobinę zagubiony i podejrzewam, że wykorzystuję ten programik w 5 %((
Miłego dnia
P.
-
cyborgi, dla mnie granie przy pomocy jakis posranych programikow to juz nie jest czysty poker, trzeba miec wszystko w glowie
-
Mustafa w takim razie czy jezeli ktos prowadzi notatki to tez juz nie jest "czysty" poker? a moze granie online to tez nie jest czysty poker...
Prosze rozwin to stwierdzenie
-
notatki to notatki, zapisujesz "cechy" poszczegolnych graczy, grajac w realu masz te wiadomosci w glowie bo normlanie ze jest ich mniej, w sieci jest ich cala kupa wiec sporzadzanie notatek to cos w stylu zwiekszenie pojemnosci swojej pamieci, a korzystanie z jakis programow, ktore przeliczaja obliczaja wg mnie oczywiscie jest bezsensu, oczywiscie w jakims tam sensie moze pomoc, ale to juz jest ingerencja osob trzecich psia mac, bezsens napisalem ale jednym slowem tak mi sie wydaje
-
Witam,
nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Mustafę w turnieju albo stoliku live... Może już na początku kwietnia w Wawie... :lol:
Pozdr
warsaw
-
Mustafino, co ty gadasz, co ty gadasz... bardzo fajny programik... epoka zeszytów w linie juz się skończyła :lol:
traktuję to jak pamiętnik moich gier i często sobie tam zaglądam i mam kupę radochy, patrząc na to jak sobie kiedyś pograłem...
PT ma tak wiele opcji, że na pewno z wielu nie korzystam ( być może fajnych) i o to się chciałem dowiedzieć.
Z drugiej strony naprawdę mi pomogłeś w temacie PT
Dzinks
-
Ja tam muszę się po części zgodzić z Mustafą, wolę własną głowe od wszelkich programów.
Pozatem, też nie robie żadnych notatek, statystyk itd. co nie znaczy że nie wyciągam wniosków z swojej gry. Aczkolwiek staram się to robić polegając na pamięci i przemyśleniach a nie na czystych danych.
-
tez za Toba Warszawianko tesknie :lol: , i na pewno zagramy na turnieju, tylko nie wiem czy juz teraz, bo zbytnio mnie nie stac, ale wkrotce na pewnio, bo jestem glodny twego stylu
-
Pet, "Auto rate players" jest fajne.
-
to skumałem.... szkoda tylko, że nie działa na turnieje - ja tam głównie pykam.
W ogóle lubię wyniki, tabelki, porównania itp. więc strasznie mi się ten programik spodobał))