Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za zwinięciem roomów ?
- Głosujących
- 28. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Co myslicie o zwinięciu roomów, tak jak to było kiedyś?
Tzn. forum "poker roomy" i subfora do konkretnych roomów
Poker roomy
- pokerstars, - paradise poker, - heypoker itd.
Jest parę roomów o których ludzie piszą jak Everest, FTP i kilka innych, którym przydałoby się stworzyć takie subforum, a teraz łapią się jako "pozostałe", albo gdzieś po różnych forach skacze ta dyskusja.
W ten sposób wszystko byłoby w jednym miejscu, a dodanie roomu nie powodowałoby wydłużanie forum.
Drugi pomysł to podobnie jak to, tylko, że forum "Sieci Pokerowe" i subfora : -ongame, -ipoker, -microgaming itd. bo widzę, ze też dyskusja w różnych miejscach i wątkach się kręci.
-
Doli tym tytułem mogłeś nastraszyć niektórych miłośników promocyjnych krzaczorów
IMO to raczej od Ciebie powinno zależeć, a precyzyjniej od tego czy ktoś płaci za lepszą lokalizację czy nie
W sumie FTP wypadałoby dać na główną stronę, ale ten room jest tak dobrze poukładany, że aż nudny. Dlatego nie przeszkadza mi, że jest schowany bo i tak nie ma o czym tam pisać
-
Jeśli Tobie będzie wygodniej to możesz zwinąć roomy. Natomiast nie jestem zwolenników podziału na sieci.
-
Zależy ode mnie, ale jestem ciekaw opinii forumowiczów i nie chodzi o to, żeby mi było wygodniej, tylko jak będzie wygodniej użytkownikom forum.
-
zostaw tak jak jest tylko zwiń te "forumowe widma" jak chili, party, unibet..., bo tylko wydluzaja forum. nie maja przedstawicieli nie maja graczy szkoda miejsca.
-
Niech będą albo wszystkie zwinięte, albo "rozwinięte".
-
nie wiem na czym stanelo,ale co jak co,jesli jest taka opcja FTP by sie przydalo subforum
-
Piękne loga, ale teraz nie widać, czy w subforum jest nowy post, czy nie.
-
Widać widać Jak logo jest szare to nie ma, jak jest kolorowe to jest . Tak jak w każdym innym forum, tylko, że tutaj zamiast tych standardowych ikonek są loga roomów.
-
Wpadnięcie na to było widać za skomplikowane dla mnie
Dzięki!