Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: BambaPoker

Czy ktos ma jakiekolwiek doswiadczenia z tym pokerroomem ?
    Naleza do tej samej sieci co i4poker. Ale oferuja duzo lepsza promocje. Wg mnie bardzo dobra dla hardcorowych graczy ktorzy graja 10k++ rak tygodniowo. Dam wycinek promocji

[...]
    On the 1st every month we will pay you cash in Euro for VIP-points you have earned the previous month. The more VIP-points you earned, the more cash you will get back.
    And that’s not all. You get to keep your points and spend them in tournaments, the VIP-shop etc… without it affecting your bonus.
    [...]

tabelka ze zwrotem kasy
    http://bambapoker.com/Customers/Uplo...826fd73f74.gif

co ciekawe w sklepie sa tez niezle itemki.

W skrocie mowiac : podwojna promocja. I wcale nie trzeba wkladac do puli , wystarczy siedziec przy stole

Zapewniam Cie, ze na I4poker z rake back dostaniesz wiecej kasy niz 1000euro za 30000 tys punktow...

Za 500 pkt, 5 euro ? Zalosne

Przegląda
    Tarnobrzeg
    Ja gram na bamba poker całkiem przyjemnie się gra, tylko tyle że ja gram tylko turnieje, stoły tylko z nudów

Btw tyle dostaniesz na i4poker za 500pkt:

> 500 €25

Chyba miazga w tych super promocjach jest widoczna ?

bezcenny macia ci dobrze mowi

Co do promocji Rakeback to w całej sieci B2b jest taka sama i prawde mowiac wiekszosc graczy nie przekroczy 20-25 rakeback.

Co do roomu omawianego w temacie nasz serwis promował go juz od dawna poniewaz maja bardzo ciekawe freerolle i dzieki nim i naszemu serwisowi gra tam bardzo duzo graczy z Polski.

promocje dotyczace skelpiku VIP to tez sklepik jest nalezacy do sieci B2B i w kilku poker roomach mozna go spotkac porownanie skelpiku B2B i party to nie ma oczym mowic skelpik B2b przebija ten od party.

Co do innych promocji obecnie i4Poker ma monopol w sieci B2B a to jest pewnie spowodowane licencją która zakłada jakis okres agresywnej promocji. kiedy ten okres się skonczy ciezko powiedziec wiec polecam korzystanie z tych mega promocji w i4poker.

Pozdrawiam

Tylko zeby dostac rakeback trzeba cos wlozyc do puli. A punkty same leca. Poza tym na i4poker nie ma fullringow tylko 8max. I w dodatku otworze ledwo 2 stoliki z moim limitem , a przydaloby sie conajmniej 4 lub 5.

Sklepik na Bambaprzebija ten od Party ? Ja tam widze, tylko 6 produktow? Trzeba sie zalogowac zeby widziec wszystkie produkty czy jak?

A macia przedstawił bonus 1000 euro za 30000 VIp

Jak ktos zainteresowany bonusem 1000 euro za 12000 VIP to zapraszam po informacje

Cytat Zamieszczone przez Macia Zobacz posta
    Sklepik na Bambaprzebija ten od Party ? Ja tam widze, tylko 6 produktow? Trzeba sie zalogowac zeby widziec wszystkie produkty czy jak?
    W tym sklepiku na B2B jest wiecej produktów narazie brak laptopow ale plazmy sa i inne rzeczy tez porównujac to do party to o wiele mniej punktów trzeba zrobic