-
Witam,
Czy ktoś mógłby w dwóch słowach, jeśli to się w ogóle da zrobić, wyjasnić mi co mam zrobić aby zaprezentowany w temacie duet zadziałał
Oto co na razie zrobiłam :
1. zainstalowałam PT ( na razie darmową wersję)
2. W ustawieniach (zarówno import hand histories jak i auto hand histories) wybrałam folder z którego chce importować ręcę ( historia gier na dysku C)
3. Odpaliłam auto hand histories
4. Zainstalowałam PAHUD (też na razie darmową wersję) - w preferencjach zaznaczyłam odpowiedni poker room.
I co z tego wyszło:
Jedynie tyle, że PAHUD "widzi" stół, ale nic za tym nie idzie : na stole nie wyświetlają się żadne statystyki.
ps. gram na Titan poker
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna
-
Pahud tez musi widziec baze, z ktorej ma korzystac. W preferencjach jest opcja Database, tam trzeba zaznaczyc wlasciwa baze. Tak samo, w PT trzeba za kazdym razem wybrac ikonke naszego pokerroomu i uruchomic import rozdan na biezaco za pomoca 'Start Timer'. Na forum jest temat o pokertrackerze, tam znajdziesz pewnie wiecej info.
Pozdr
Warsaw
-
Dzięki za odpowiedź
Database w PAHUD zaznaczyłam ( była tam tylko jedna do wyboru: MY FIRST POKER TRACKER DATABASE).
Jednak ciągle nie wyświetlają się statystyki poszczególnych graczy, są za to statystyki całego stółu i moje własne.
-
to moze byc kwestia ustawienia w acehudzie ilosci rozdan potrzebnych do wyswietlania statsow (w zakladce preferences/filters) - minimum hands required. Ja mam ustawione na 5, co znaczy, ze po pieciu rozdaniach mam wyswietlone pierwsze statsy
-
Czy ktoś miał problemy z rejestracją Pahuda?
Wyskoczyło mi, że mój próbny czas użytkowania się zakończył, więc zakupiłem code.
Dziś dostałem maila z kodem i wyskakuje mi, że jest nieważny!
Co się mogło stać?
-
sprawdx czy masz poprawne ustawienia daty i czasu na kompie. Jezeli jest ok, napisz im maila.
pozdr
warsaw
-
Witam.
Podłączę się pod wątek by nie zakłada nowych.
Gram na betway. PT działa ok - wybrałem siec Micorgaming Prima/Ladbrokers, wskazałem bazę betway. PT załadował bazę, start timer, wszystko gra - importuje na bieżąco.
Ale odpalam PA Hud i nie widzi mi on żadnego stołu
W opcjach wszystko ok, bo na innych roomach działał. Bazę widzi.
Więc o co chodzi? Dlaczego PA HUD nie widzi stołów?
Dzięki za szybką odpowiedź.
Pozdr.
-
A mi kurde widzi tylko 2 stoły, mimo, że otwartych mam 6.
Poza tym staty wyświetlają się tylko na jednym, do tego tylko moje i jednego gracza o co biega???
-
U mnie natomiast PAHud nie importuje na bieżąco rąk. PT szczytuje na bieżąco, a niestety PAHud nie(sieć Ongame). Databazy ustawieone prawidłowo. Co jest?
-
Witam
A ma ktos moze jakis layout do PAHUD-a na Ongame mini tables , ale inny od tego co jest na str PAHUD-a , jesli ktos ma i moglby udostepnic , bede wdzieczny
PZDR