Dwan vs Ivey-pot 1,1mln$ !!-od 33min
Free Poker Videos - Watch Poker Videos for Free - Million Dollar Cash Game S04 Ep4 2/2
Dwan vs Ivey-pot 1,1mln$ !!-od 33min
Free Poker Videos - Watch Poker Videos for Free - Million Dollar Cash Game S04 Ep4 2/2
Ivey tutaj niestety pokazał po raz kolejny swoje lekko amatorskie podejście do tematu, bo na końcu w wywiadzie powiedział, że miał "second best hand", a jego ręka nie była drugą tylko trzecią najmocniejszą z możliwych (pominął 2,6)
wow po 24 godzinnej cashowce, wjebaniu pota ponad miliona dolcow tak niesamowicie sie pomylil w wywiadzie przeprowadzonym na goraco, rzeczywiscie czyni to z niego mega fisha. LOL
imo fold pre flop
Ostatnio edytowane przez No3Air ; 29-01-2010 o 19:18
"Second best hand" nie znaczy to samo co "second nuts".
Jakby mial 2,7, to caly czas by mial "second best hand". Jak sa 2 osoby w rozdaniu i ktorys z nich wygra, to ten drogi ma zawsze "second best hand".
A tak na marginesie, to gralem kiedys z Andrew Feldmanem i nawet wygralem ponad 1000£ od niego. Mowili mi kolesie ze to jakis pro, ale nie wiedzialem, ze kolo gra tak grubo. Na nizszych stawkach jest duuuzo bardziej agresywny, bo tam byl jakis spiety .
Zbytnio nie znam teoretycznego pokera, więc jak coś to proszę o deliaktne wytłumaczenie, ale co ma jakiś Andrew Feldmanem do tej puli Iveya i Dwana ?
Nie wiem ale ja kiedyś grałem z Oliwierem Janiakiem na stole w MTT na PS. Wygrałem od niego pulę 300$ grając raise preflop i cbet flop. Długo myślał i spasował.
Mówili mi że to jakiś celebryta ale na stole nie było tego widać, nie wiedziałem że jest tak znany. Na stole siedział cicho a ponoć w TV lubi dużo mówić.
Absolutnie nic.
Dodalem to "na marginesie", bo milo sie zaskoczylem widzac, ze gralem z kolesiem, ktory zostal zaproszony do tego programu, a wczesniej nie wiedzialem kto to jest. Ale nie zjaralem sie za bardzo, bo grywalem z duzo lepszymi graczami.
Zawsze to wieksza satysfakcja ograc Oliwiera Janiakia, niz popierdolic glupio na forum.
Chodzi o to, ze ja napisałem posta zanim obejrzałem filmik
Pozniej się kapnałem dopiero, ze typ siedzial z nimi przy stole
Nie ogladałem całego ( tylko tę akcję z Philem i Tomem ), ale wydaje mi sie ze ten kolo z ktorym grales zrobił jakiś hit and run