-
Zakończenie dyskusji z tematu http://forum.pokerzysta.pl/viewtopic.php?t=669
edit by Doli
Dziękuję wszystkim za tak tłumny odzew.
Niestety, wygląda na to, że za granicą też czytają to forum (albo raczej, że ktoś z forum postanowił poinformować kogoś w stanach...), bo RPT oznajmiło, że kasuje mi konto i od teraz będzie bacznie się przyglądać próbom rejestracji z Polski...
Także to by było "na tyle" w kwestii zrzutki na RPT. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że może kiedyś te materiały pojawią się w sieciach p2p. Chyba, że ktoś ma jakąś propozycję (może znajomego za granicą z legalnym kontem paypal?)
-
a jakis powod podali czy jak? tak sobie?
-
attempt to scam the site and share the account
-
no to pozostaje juz tylko jedna opcja, nowatorski pseudowizualny kurs Mustafy, tanszy!, wydajniejszy!!, a co najwazniejsze, lepszy!!!
cena 3$ miesiecznie, 1h seansu tygodniowo! (na wybranym przez Ciebie komunikatorze) nie zwlekaj, zapisz sie juz dzis...NIE ZMARNUJ OKAZJI!
-
Hmm no pokerzysta stal sie centrum polskiego pokera, wiec mozliwe ze czasem zagladaja tu i tam [=
I tak beda na p2p i tak... to jest tylko kwestia czasu.
-
ja tez się dokładam -
nawiązując do tego że jest jakiś problem i się będą przyglądać rejestracji graczy z Polski - to nie widzę problemu
trzeba się zapisać jako gość z innego kraju - i ustawić sobie jakiś zagraniczny serwer proxy i tyle - śmiem twierdzić że się nie pokapują i dlatego piszę to teraz publicznie ....
pozdrawiam -
jakby co pomogę moją wiedzą w tej materii - no i dokłądam siętakże...
Daniel
-
dobrze gada :wink: popieram
Ja też się dorzucę jakby co 8)
-
Witam,
abuse'owcy całego świata łączcie się...
Pozdr,
Warsaw
-
-
konfidenctwo zaraza naszego kraju :?