Załużmy, że mam kartę kredytową or sth like that i chciałbym zagrać na PS na kasę. Co muszę zrobić? Czy to źle jeśli podczas rejestracji mojego konta na PS podałem wszystkie dane ale nie nazwisko?
Załużmy, że mam kartę kredytową or sth like that i chciałbym zagrać na PS na kasę. Co muszę zrobić? Czy to źle jeśli podczas rejestracji mojego konta na PS podałem wszystkie dane ale nie nazwisko?
Wpisujesz tylko numer karty kredytowej, kwote i juz masz kase.
A swoje dane osobowe mozesz w kazdej chwili zmienic w programie.
Dane musza byc prawdziwe na wypadek weryfikacji. Podajac nieprawdziwe ryzykujesz brakiem mozliwosci wyplaty pieniazkow. Choc trzeba otwarcie przyznac, ze prosby o dokument jeszcze na PS raczej sie nie przytrafiaja. Chociaz w przypadku nazwiska to powinno byc ono takie same jak na karcie kredytowej, czy koncie netellera.
Klikasz na Cashier/Buy chips. Wybierasz metode platnosci, wpisujesz dane i gotowe :wink:
Jedynie adres. Nazwiska juz sie nie da zmienic!Zamieszczone przez Kakashi
Tzn, że jak nie wpisałem nazwisko to już musze nowe konto zakładać?
Jak wpisales bledne to najprawdopodbniej bedziesz musial zalozyc nowe... ale na poczatek radzilbym do nich napisac, ze sie "pomyliles"
Hmm, tzn. nie wpisałem błędnego tylko wpisałemm same imię. Jak moge sie z nimi skontaktować i jak powinna wyglądac tak prośba? :wink:
Dzieki za pomoc
Kumpel również wpisał samo imię i próbował wypłacić pieniądze. Otrzymał po 2 dniach maila, że nie mogą przesłać pieniędzy i żeby podał im na maila pełne imię i nazwisko.
Zmienili dane i już było OK.
Reply:
Jak moge sie z nimi skontaktować i jak powinna wyglądac tak prośba?
Dzieki za pomoc :wink:
Tzn. ja chcę żeby mi teraz te dane zmienili tylko niewiem jak. Pomoże ktoś?
ja ie rozumiem czemu nie podajecie swoich danych calych?
CZego tu sie obawiac?
Ja zawsze podaje swoje dane prawdziwe potem nigdy przynajmniej nie mam problemu .