Witam, zauważyłem, że wszyscy sie czepiają do softu w expekcie, a ja wręcz przeciwnie, soft jest bardzo prosty i przejzysty, dzięki czemu bardzo dobrze mi się gra i 3x szybciej niż w innych pokerromach!! przecież chodzi o to żeby wygrać a nie podniecać sie softem, zresztą zwiedziłem prawie wszystkie serwisy i powiem szczerze, że jak grałem na pokerstars czy party to żygac sie chcialo bo stół jakiś jajowaty, kolory drażnią oczy i jeszcze te avatary w kólkach :lol: tam to można sobie co najwyżej pogadac a nie pograc, bo kazdy sie zastanawia, miga 5 razy i zanim kolejak przeleci to ja już na expekcie gram nowe rozdanie.
Nie chce reklamować tego serwisu bo mi to nie na ręke 8) pisze bo poprostu jest to dla mnie najlepszy pokerroom a znalazłem dużo postów, gdzie sie śmiejecie z tego "prostego" softu, widze że dla was im więcej bajerów tym soft jest lepszy, najlepiej jeszcze żeby wszystko było w 3D, można było wgrać swoją postać i se chodzić po kasynie co :lol: , gdzieś już widziałem coś podobnego, można było ruszać rękami i wydawąć jakieś odgłosy :lol:
pozdrawiam wszystkich nałogowców 8)