Wszystkim z okazji świąt Bożego Narodzenia życze jak najwięcej lucky riverów, jak najmniej bad beatów i ogólnie wielu wygranych .
ps. do przyszlego tygodnia raczej nie bede zagladal na forum.
Wszystkim z okazji świąt Bożego Narodzenia życze jak najwięcej lucky riverów, jak najmniej bad beatów i ogólnie wielu wygranych .
ps. do przyszlego tygodnia raczej nie bede zagladal na forum.
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką!
Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Wszystkiego Świątecznego
pokerstars
Jako ze wiekszosc pokerzystow to mezczyzni.
Zycze wam: ognia w kroku, rwania dziewek gdzies na boku, seksu na sniegu, mniej zycia w biegu, prezentów po pachy, smazonej kielbachy, duzo duzo gosci, karpia bez osci, samych asików, a przeciwnikom krolow bezliku, by na stole staly dwa piwka, a w lózku czekala niezla dzifka(musi sie rymowac:P), sylvestra pijanego, kaca pozadnego, byscie w ten czas swiateczny byli szybcy i skuteczni, a wrocili wypoczeci, skacowani i przerznieci :P
Zdravim
Zak
nawzajem
A ja życze aby każdy trafił bad beata na bet365 i wygrał tego pieprzonego jackpota (obecnie 91k$)
a tak na powaznie to zdrowia, szczęscia
Soprano
BTW nie wiem czy wiecie ale mówi się że jaka Wigilia taki cąły rok, więc radze dziś nie przegrywać :wink: ale poza tym kto gra w święta w pokera :wink:
Spokoju Slodkosci Milosci Radosci
Przyłączam się do Świątecznych i Noworocznych Życzeń - oby przyszły rok był bardziej owocny niż mijający...
Szampańskiej zabawy...
Szczęśliwych riverów, wielu frajerów :wink:
dużych bankrolli, karet do woli,
zdrowia psychicznego, układu najlepszego,
finału WSOP-a, Royala z flopa
Wesołych Świąt
to ja nie bede grac lepiej przez caly rok :PBTW nie wiem czy wiecie ale mówi się że jaka Wigilia taki cąły rok, więc radze dziś nie przegrywać :wink: ale poza tym kto gra w święta w pokera :wink:
[/quote]
Sniezek pruszy, marzna uszy, aniol sie smieje, karp szaleje, rodzina w komplecie, nadchodzi Dziecie, Mikolaj jest juz niedaleko stad a ja Ci zycze Wesolych Swiat