-
https://www.pokernetwork.co.uk/games...69114895%2d200
dalo sie to lepiej rozegrac? czy ta linia gry jest dobra?
z gory dzieki za info
-
ja bym reraisowal po jego bet na flopie ale to chyba zalezy od przeciwnika
btw nie masz czasem sis w kraku ?
Ostatnio edytowane przez Kirek ; 06-06-2008 o 17:04
Powód: usunięty zbędny cytat
-
mam
-
nie dalo sie tego gorzej rozegrac.
przede wszystkim fold pf.
jak juz misskliknales i zobaczyles flopa to raise
potem raise turn
river nieistotny bo juz dawno jestes ai
-
wiecie to byl zloty strzal na te stawki..
dobrze inaczej bede grac te rece.
-
Raczej fold preflop
Na flopie call może być (flop bezpieczny) choć raise by nie zaszkodził.
Na turnie masz już 2 karty w jednym kolorze i wypadałoby albo zabetować albo check raisować
No i river bet (jeśli nie doszłoby do allinów)
Ogólnie trochę więcej agresji
Gdyby koleś miał średniego / niskiego pocketa to po królu na river i twoim mocnym becie mógłby zrzucić.
Często nie warto czekać z agresją do rivera bo jemu może coś dojść albo pojawi się karta która go przestraszy i ci dużo nie zapłaci.
-
Wszechwiedzacy AdamBB,
Dlaczego fold preflop?Ma dosc ciekawa reke,i jesli dolozyl SB to sie w miare oplaca dorzucic z BB.
Check/rise Turn>all in .
Ostatnio edytowane przez Kirek ; 06-06-2008 o 17:05
Powód: usunięty zbędny cytat
-
Nie wiem jak inni, ale ja bardzo lubię grać suited aces. Mimo tego to nie jest karta na callowanie pf raise. Skoro już jednak dałeś call i flopnąłeś tego drugiego nutsa, to chcesz na nim zarobić. Na flopie dałbym bet lub check/raise. Na turnie oczywiście dalej betujemy, bo jeśli tego nie zrobimy to drawujący,albo posiadający średnią rękę przeciwnik może przeczekać, a my nie chcemy dawać kart za darmo, prawda? Na riverze value bet i jesteśmy w domciu z ładną kaską. Miałeś szczęscie, że przeciwnik trafił top seta na flopie, bo inaczej pewnie byś nie zarobił takim rozegraniem.
-
fold pf bo nie ma pozycji (wiem, oddsy, ale najczesciej msz cbeta przed soba bez pozycji czyli kupa)
a tak jak posżło to oczywiście budujemy pulę a nie sramy w gacie
-
bugi??? czy przycisk raise Ci się zepsuł??? kiedy ty chciałeś budować pule???