-
Jaka waszym zdaniem strona instruktażowa z video mtt jest obecnie najlepsza? Słyszałem dobre opinie o poerfives może koś korzysta i mógłby się wypowiedzieć.
-
-
Miałem konto na pxf, tpe i ostatnio pocketfives. Ja patrze glownie na to jacy prosi robia filmy, a tych chyba najwiecej jest na pocketfives, pxf uwielbialem za baxa, ale jakos nie udziela sie ostatnio, wiec jedyne co mnie trzyma to w sumie ajkhoosier (w tym review gry masha , z tpe zrezygnowalem na rzecz wlasnie pocketfives i jezeli mialbym wybierac dla sredniozaawansowanego turniejowca to powiedzialbym ze pocketfives bedzie najlepsze, dla poczatkujacego chyba wolalbym pxf, jest sporo fajnych filmikow teoretycznych sheetsa + te ostatnie review ajk bardzo mi sie spodobaly.
-
dlaczego zrezygnowałeś z tpe? coś się tam pozmieniało?
-
Także sobie odpuściłem TPE. Bardzo fajne filmy robi tam Bigdog, ale reszta ich składu jakoś mnie nie zachwyciła.
-
dzięki za odp. a można na pocketfives robić przelew przez moneybookers czy tylko karta kredytowa?
-
Dokładnie tak jak kleo napisal, obejrzalem filmiki bigdoga i tyle, do tego nie maja oplaty startowej, wiec mozna spokojnie odpuscic, poczekac az sie uzbiera wiecej dobrych filmikow i znowu na miesiac wykupic abonament , co do oplaty to nie pamietam.
-
Na pxf trzeba miec wykupiony abonament, zeby ogladac filmiki czy mozna raz kupic, sciagnac kilka serii a potem spokojnie ogladac( tak jak na deucescracked)?