Starting game 1804824731.
rubberduck_ is at seat 0 with 1,550.
VSclown is at seat 1 with 2,086.
Vincenzo88 is at seat 2 with 2,485.
SweetSevenS is at seat 3 with 130.
daviddde is at seat 4 with 1,830.
mika76 is at seat 6 with 4,855.
londoner58 is at seat 7 with 2,859.
Valrassien is at seat 8 with 1,309.
sebkrol18 is at seat 9 with 1,140.
The dealer is seat 7.
Valrassien posts a blind of 50.
sebkrol18 posts a blind of 100.
(sebkrol18 is dealt .)
Pre-flop:
rubberduck_ folds.
VSclown folds.
Vincenzo88 folds.
SweetSevenS goes all-in for 130.
daviddde calls for 130.
mika76 folds.
londoner58 folds.
Valrassien calls for 80.
sebkrol18 goes all-in for 1,040.
daviddde folds.
Valrassien folds.
1,010 is pushed back to sebkrol18.
Showdown:
sebkrol18 shows
SweetSevenS shows
3d
The flop comes
.
The turn comes .
The river comes .
SweetSevenS wins pot (520).
Co myslicie o takim zagraniu a wlasciwie o moim rozumowaniu. Wyglada na to ze dwaj gracze oprocz shorta nie ma dobrej reki davidde cos tam ma chce sobie flopa zobaczyc i SB tak samo
Wiec szansa ze mnie sprawdza raczej mala dotego ich stacki sa male i przegrana allina ze mna praktycznie eliminuje ich z dalszej gry Ja mam tez malo i tak niedlugo musialbym zrobic jakis ruch. Do platnych miejsc jeszce daleko bo zostalo okolo 100graczy platne tylko 20 Turniej za 44$ 15k Gwarantowane
Wiec wracajac do mojego zagrania inwestuje w 90% tylko 30 w to rozdanie ktore i tak dolozylbym tylko sprawdzajac wiec teoretycznie ten allin nic mnie nie kosztuje jak mnie nie sprawdza wiec wywalajac dwoch graczy jest dead money i moze mam dwie zywe :P
Scenariusz najbardziej pozytywny ktorys z gosci mnie sprawdza ale mam mega szczescie i wygrywam rozdanie
Scenariusz bardzo pozytywny goscie pasuja a ja wygrywam z shortem
scenariusz pozytywny goscie pasuja a ja przegrywam z shortem
no i negatywny odpam z turnieju
Ale w 3 sytuacjach chyba kazdy na stole zauwazy to rozdanie i z jaka reka dalem allin i odrazu uznaja mnie za FISH DONKA lub inne zwierzatko ;D
Dodam jeszce ze dopiero co mnie przenioslo na ten stolik, wiec dobrze bylo by zaczac z takim image
A moze z tak malym stakiem lepiej by gracze bardziej respektowali moje raisy bym mogl cos ukrasc
Co o tym sadzicie? Jest cos na rzeczy Czy poprostu mi odbilo