-
Uzywam PO.Gram w sieci Ipoker pod różnymi nickami,i niestety za każdym razem muszę zakładać nową bazę.Jak zrobić,by połączyć wszystkie bazy w jedną?
-
Jest tam opcja żeby podać aliasy (inne nicki)użytkownika.
Jak wrócę do domu - po południu - to dokładnie podam gdzie to jest.
Ja mam właśnie różne nicki na IP i PN, a w PO mam jedną bazę, która zbiera staty z obu.
-
Jak odpalasz PO i masz domyślną zakładkę Overview, to na samym środku, obok filtra z datami masz przycisk z ludkiem i zielonym plusem "Combine Players/Create Aliases".
Dalej klikasz Add i wybierasz swoje pozostałe nicki z innych lub tego samego roomu.
O to chodziło?
Pozdr.
-
-
-
Pytanie banalne ale nie znam na tyle angielskiego by szukać odpowiedzi na forum Poker Office.
Nie wyświetlają mi się statystyki graczy siedzących przy stoliku.Jak to uruchomić?
-
Czy PokerOffice sam rozpoznaje czy rozdanie miało miejsce na stole shorthanded czy full ring i sporządza oddzielne statystyki dla tych typów stołów? A jeśli nie, to czy da się to jakoś ręcznie ustawić? Bo chyba lepiej byłoby, żeby nie mieszał statystyk z SH i FR?
-
Odswieżę temat. Mam problem z poker office. Działa mi tylko na Hollywood Poker. Na Poker Stars i Full Tilt wyskakuje Live tracker i nic się nie dzieje. Nic nie rejestruje. Żadnych danych. Czy ktoś mógłby mnie oswiecić jak zrobić, żeby to wszystko działało. Dzięki.
-
Instalowałeś najnowszą łatkę?
-
właśnie zmieniłem compa. na poprzednim pokerstars śmigał bardzo dobrze. na nowym zainstalowałem z łatką i dupa