-
100 lat mnie tu nie było
Gracie na PP?
widzieliście jakie ostatnie promocje na PP?
wyścigi grinderów w wakacje i realne RB na mikro można robić nawet ponad 100% LOL
GG PARTY
w sumie wakacje + WSOP + Mundial a gierki mega:
Nl4-25
nl50-100
nl200+
-
avatar też widze mam zajebisty miało się ten gust
-
-
-
LOL! jak dawno nie widziałem tego ślicznego cyca
BTW - gierki soooo sweeeeet, ale mundial to już się zakończył
-
screena robiłem jeszcze w trakcie mundialu
-
najbardziej wartosciowy watek, nie liczac grindu sng Wolanda, od nalotu wladz na turek w Sznie. Poprawiliscie mi nastroj. Dzieki. Stara gwiardia wie co dobre.
"no money in poker, everyone's solid"...
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
PS. po mundialu duzo gorzej na party?
-
lepiej lepiej
fishe wracają na stoliki
w weekend porobie nowe screeny na bank
-
Hehe, jeszcze tylko jdx'a brakuje, ale on ma już pewnie z 70 lat No i Mosznika, z tego co pamiętam, był ostatnim który ogarniał ten burdel
Ad rem to nie grałem milijon lat na PP, do BWin mam ograniczone zaufanie, nie ma już tam ukrytej selekcji regów?
-
haha old school
w tej chwili PP=bwin=WPT, team pokerowy pozostał z PP, dołączył ktoś z PS i próbują robić dużo lepszą pracę, co widać i jest spory progres. Zresztą znamy tę ekipę osobiście i mega spoko ludzie.
Selekcji już nie ma i raczej nie będzie, są jeszcze jakieś próby ochrony fishek, poprzez casual tables, w fazie testów, ale jak znam życie to finansowo im się to nie sprawdzi i za parę miesięcy również zniknie.
Obecnie nie znam roomu z 'niekrzaczastych', gdzie można mieć bdb ofertę samego roomu, dodatkowe atrakcje w formie PS4, rake race'ów, biletów VIP na mecze piłkarskie (Real, Man, Bayernu), dorzucane pakiety na WPT i gierki na poziomie roku 2008.