Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    jakie sa wymagania zeby miec zaliczona raked hand?? chodzi mi o to czy trzeba zobaczec flopa dolozyc do puli a moze wystarczy siedziec przy stole jest to dla mnie istotne bo chcialbym policzyc ile mniej wiecej musze siedziec by wykupic te bony za punkty.

http://www.partypoker.com/help/faq.html

6.2 What is the raked hands requirement?
    A raked hand is any hand in which a rake (service fee) is taken out of the pot. A player is considered to have played a raked hand when cards have been dealt and the hand has generated at least $0.01 in rake for that player.

;o

no wlasnie nie rozumiem tego ostatniego zdania a w zasadzie jego czesci... Czyli zeby mi zaliczylo raked hand to musze wlozyc do puli tyle zeby 1cent byl ode mnie tego rake'u???

Przegląda
    gdansk
    hand that a) a player participates in (dealt cards) and b) has generated at least $0.01 in rake for that player. Generated rake is calculated by dividing the total rake collected in that hand by the number of players who were dealt cards.

z tego wynika ze musisz uczestniczyc w rozdaniu....

rake jest pobierany od puli >=1$, więc jeżeli nic się nie zmieniło to masz zaliczoną raked hand jeżeli dostałeś w rozdaniu karty i pula wynosiła powyżej 1$. Czyli wg mnie nie trzeba dokładać do puli żeby na party zaliczyć raked hand.

pozdr. kabo

rake jest pobierany nawet od puli 0.25$