Witam, mam problem, ponieważ nie wiem czy jest jakieś ryzyko wypłacając pieniądze z pokerstars na moneybookers (skrill).
Proszę o pomoc, głównie tych którzy już wypłacali kasę od czasu ustawy właśnie na MB.
Witam, mam problem, ponieważ nie wiem czy jest jakieś ryzyko wypłacając pieniądze z pokerstars na moneybookers (skrill).
Proszę o pomoc, głównie tych którzy już wypłacali kasę od czasu ustawy właśnie na MB.
ok wielkie dzięki. Czyli nie ma obawy mogę spokojnie wypłacać?
A czy ma znaczenie wysokość kwoty, którą wypłacam?
liczę na więcej odpowiedzi...
a jak jest z wypłatą za granicą na konto.. Czy muszę zakładać za granicą konto bankowe? Bo do tego jest chyba potrzebne obywatelstwo..
Raczej nie musisz miec obywatelstwa, zeby miec zagraniczne konto, nie jestem pewny jak jest w jakich krajach, w niektorych nawet nie musisz miec oficjalnego adresu zameldowania. Napisz dokladnie, czy jestes w polsce czy zagranica (i w jakim kraju). Czy w ogole masz jakies konto bankowe zarejestrowane na skrill? Czy moze siedzisz w polsce i ze wzgledow bezpieczenstwa chcesz zalozyc zagraniczne konto? Jak jest to jednorazowa kwota dajmy na to do 5K zlotych, to w ogole bym sie oral i walil po prostu ze skrilla na polskie konto i tyle.
ok dzięki. Igas, a wypłacałeś już jakieś kwoty od czasu ustawy?
Ze skrilla na polskie konto? Tak. Kumpel mial mi do oddania kase i jedyny sposob, w jaki mogl mi w tej chwili oddac, to transfer na skrill. Nikt nieupowazniony nie wie, skad mam kase na koncie skrilla. Wyplaty ze skrilla sa legalne. Jesli chcesz regularnie wyplacac wieksze kwoty, to oczywiscie karta jest totalnie bezpiecznym rozwiazaniem, ale jesli robisz to jednorazowo, wal smialo przelew na polskie konto - chyba, ze to przelew powyzej bodajze 10K euro.