-
nie przywiazywalem nigdy wagi do PT, ale czuje, ze jakims aspekcie mam potezne braki, jakie staty wg Was sa najbardziej odpowiednie?gram NL200-400, 10 osobowe stoliki, raczej tight
-
Ja dołączę się do pytania (gram NL10, NL25). Czy do tych statystyk mógłbym coś dodać?
Player / Hands
VP$IP / PFR / Total AF
CBetFlop / Fold CBetFlop / Fold BB to Steal
3Bet Preflop / 3Bet flop / Fold to 3Bet
-
Ja używam dokładnie tych samych co pawelqq z wyjątkiem 3Bet flop i sprawdza mi się nieźle. Ale też gram raczej mikrostawki i wyłącznie 6max.
-
-
Ja mam:
Player / Hands
VP$IP / PFR / Total AF / Total AFq
CBetFlop / Fold CBetFlop / 3Bet Preflop / Fold to 3Bet
Fold BB to Steal / Att To Steal / WTS / W$SD
Ponadto całkiem fajna jest statystyka Amount Win, jak na dłoni widać, że ktoś jest bankomatem albo tiltuje ostatnimi czasy.
-
ja od 2 lat używam takich samych (w razie potrzeby pd konkretnych graczy używam rozwijanych)
vpip/pr
Af/hands
3bet/fold 3bet
steal/fold to steal
cbet/fold to cbet
-
niezbyt konkretnie sie wyrazilem, chodzi mi o konkretne zakresy wartosci, przyjete jako najbardziej dochodowe na FR
-
ja juz z1,5 roku nie gram FR więc nie będę się wypowiadał za bardzo
ale jedno co wiem to na różnych softach i stawkach jest trochę inna specyfika gier i inne optymalne statsy
najleoiej kupić rozdania z którejś stronki z dataminigiem (https://www.handhq.com/Buy-datamined-hands.aspx) i jak masz takie kilka mln aktualnych rozdań zobaczyć regsów z 20-50k+ rozdań i sobie przeanalizować jakie statsy sa najbardziej wygrywające...
pzdr i gl
-
Staty gracza wygrywającego na nl400+ FR (nie mogę podać nicka): 13/11/3.5
-
tu masz ciekawy blog goscia od fr: TLPoker - Hunter