-
Witam, jestem z Jeleniej Góry. Szukam 2-3 graczy do pokerka.
-
Byłbym zainteresowany. Masz juz kogoś? Masz stół, żetony?
-
Jestem z Kamiennej Góry, sam mam problem,, żeby znaleźć więcej niż kilka osób do gry (obecnie mam mniej lub,bardziej staly 5 osobowy sklad. Bylbym rowniez chetny. Mam 500 zetonow. gg 12858925
Ostatnio edytowane przez Rave ; 13-05-2009 o 19:34
-
Witam
Studiuje w Jeleniej Gorze, w ktorej jestem od poniedzialku do piatku. Mam zetony. Jestem jak najbardziej chetny na gre pozostaje tylko sprawa dogadania. Moj nr gg 4410350
Ostatnio edytowane przez seaars ; 12-05-2009 o 11:37
-
ja mieszkam 2km od jeleniej moge grac moje gg 5476268
-
jestem z Wlenia, wiec 18 km od jg .. mamy tu 5-osobową ekipę z którą gramy raz w tygodniu.. mamy zetony, stol, lokal w którym bez przeszkód możemy grać nawet do późnych godzin.
Do jg zagrac chetnie nie jeden z nas by sie wybral.. ew mozemy przyjac jakas ekipe u nas zrobic turniej
a oto foto naszego nowego stolu, produkcji własnej.. co prawda nie skonczony jeszcze bo dojda dodatkowo bandy ale juz jest cos
Ostatnio edytowane przez Tobi ; 13-07-2009 o 11:23
-
Ja z Kamiennej z checią u nas bym pograł jest ktos jeszcze ??
-
Jeśli chodzi o turniej to raczej u was, bo w jeleniej nic sie nie klei. Ja chętnie bym sie wybrał. Pisałeś też, że chętnie byś pojechał do Tawerny, tylko nie masz jak wrócic. Myślałem żeby się wybrac w tą niedzielę. Jeśli są chętni na wyjazd, to dajcie znac. Wyjazd z Jeleniej, potem mogę odwieźc do Wlenia.
-
Witam .
myślę , że 5-6 graczy z JG mógłbym zorganizować na jakąś grę .
co do ligi wakacyjnej pewnie też będę szurał autem , także może będziemy się mogli jakoś dogadać
-
mi nie chodziło że nie mam jak wrócić bo autkiem można zawsze jechać .. mi chodziło bardziej o to że w poniedziałek na 8 do pracy trzeba a w najlepszym wypadku gra w Tawernie kończy się po północy + 2h jazdy powrotnej to jest po 2 ... i to w najlepszym przypadku.. no ale można się poświęcić dla pokerka jak coś to myślę ze 2-4 osoby ode mnie by się skusiły ..
fajnie też było by się gdzieś umówić i zagrać razem ..