Jesteś początkującym graczem, wygrałeś freerolla lub jakiś mały turniej i chciałbyś się pochwalić?
Możesz to śmiało robić w tym temacie.
Jesteś początkującym graczem, wygrałeś freerolla lub jakiś mały turniej i chciałbyś się pochwalić?
Możesz to śmiało robić w tym temacie.
To ja zacznę.
Wczoraj odniosłem pierwszy sukcesik w turniejach.
Turbo Sit&Go PS. Wpisowe 1+0.10$. Na 45 graczy udało mi się zająć 3 miejsce. Wygrałem całe 7$.
Mogło byc lepiej, bo na początku z czołowej trójki miałem najwięcej żetonów, ale jeszcze nie za bardzo potrafię sobie radzić z agresywną grą.
Tez muszę się pochwalić
przez 4 dni rozkręcałem 5 euro które dostałem za darmo przy rejestracji na i4poker, bilans:
-17 turniejów Sit&Go (1+0,10 i 3+0,30)
-4 wygrane
-8 skończonych na płatnych miejscach
-średnie miejsce 3,5
-wygrane razem: 30 euro
-wpisowe + rake: 23,10 euro
-kasa na czysto: 6,90 (nie licząc początkowych 5 euro)
-17 VIP
Ja jak na razie odnosiłem sukcesy głównie we frirolach. Na betssonie, gdzie gra się raz dziennie po 1000 osób (z wyjątkami) zająłem raz 2 miejsce (25$ wygranej) i raz 9 (coś koło 5$). Także na i4poker wygrałem frirolla z ok. 400 graczami i uzyskałem darmowy ticket na jakiśtam turniej.
Witam
Ja rozgrałem w niedzielę i dzisiaj moje pierwsze jedno stolikowe Sit&Go (limit).
Wynik mnie zaskoczył
2 razy wygrałem (po 12$ czyli razem 24$)
wpisowe 2 x 3$ = 6$
Zysk/strata= +18$
Ja od jakiegoś czasu gram głównie freeroll i S&G za 1.20$ i powiem wam, że sam jestem zaskoczony jak czesto zajmuje płatne miejsce anawert czasem turniej wygram, wypas.
Jeszcze nigdy nie wygralem turnieju freeroll, raz tylko doszedłem do 109 miejsca z 12000 graczy i zarobilem 2$ na Bet365Poker
Byle do przodu
Normalnie padłem
Zapisałem się do MTT, gdy tur się zaczął, okazało się, że zapisałem się nie do tego co chciałem. Wylądowałem w turnieju Hold'em FIXED LIMIT
No i rezultat 1/80 +150$.
To mój drugi w życiu tur FL, ten pierwszy też był przez pomyłkę