Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Przegląda
    warszawa
    Gra ktos ten turniej z 4k$ gwarantowane na bwin?
    co o nim myslicie???

wlasnie pierwszy raz gralem ( 34 miejsce 22,96% ) i mieszane uczucia....

przez pierwsza godzien nie odpadl ikt z mojego stolika.. koles kupowal rebuy 6 razy po czym odpadl okolo 500 miejsca...
    strasznie ciezko przetrwac godzine bez rebuy, bo kolesie stawiaja wszystko i odkupuja zetony... ale sie udalo...
    0 rebuy 0 adon... i 20$ do przodu...

Jednym złowem takie turnieje są kosztowne i straszna loteria

Dlatego nigdy nie grywam w turniejach z rebuyinami. Wolę, aby w turnieju grało więcej osób, a nie było akcji typu TJ all in i call z K7. Nawet nie kwestia kasy czy nagród, ale gra bez buyinów jest po prostu przyjemniejsza. Przynajmniej dla mnie.

Przegląda
    warszawa
    dla mnie tez ale tutaj 4k gwar mnie sciagnelo za 2$... trzeba tylko przezyc 1 godzine i rebuye sie koncza... i tyle... nie wiem czy ciezko bo wczoraj mi sie udalo... fakt ze bazowalem na rozdaniu:

dostalem Q9o
    3 sprawdzilo,
    flop QQ9

a koles jak wsciekly all in wiec call i do przodu...
    pozniej spokojnie wchodzilem tylko z wysoka karte a sprawdzalem z taka 90$... i dalo sie

Tam są też turnieje z gwarantowaną nagrodą jak się ni myle 40,000$ oczywiscie też z rebuyinami. tak samo jak cisie uda przetrwać to masz szanse ale wiesz że ci co ryzykuja zbieraja więcej chipow i potem po tej godzinie oni są na lepszej pozycji.

Pozdro

Przegląda
    Szczecin/Manchester/Hong Kong
    nie wiem czy granie turnieju rebuy z zalozeniem ze nie bedzie sie robilo rebuya i bralo addona to dobre podejscie. w rebuyach chodzi o to zeby zbudowac szybko duzego stacka, a ze zrobi sie np 3 rebuye to normalna sprawa

Przegląda
    Anfield Road
    Cytat Zamieszczone przez zdzisio Zobacz posta
    nie wiem czy granie turnieju rebuy z zalozeniem ze nie bedzie sie robilo rebuya i bralo addona to dobre podejscie.

oczywiscie ze nie, faza R jest po to by zbudowac stack, jestes deep i grasz turniej dalej majac przewage nad przeciwnikami

Jest tylko jedna szansa miec szczescie i wygrac kilka alinów i nie trzeba już nic brać

grałem ten turniej, też bez rebuya ani addona. Ale nie załozyłem, że nie będę dokupował, po prostu miałem tak skandaliczną karte, ze nie warto było grać. Przedostatnie rozdanie przed przerwą - AA weszło 2, więc się potroiłem, ostatnie rozdanie przed przerwą - AA, i w niecałą minute miałem ok 14.000 czipsiorów. Prawie wszyscy zrobili addona, a ja sobie pomyślałem: jaki to sens? Możesz w sekunde wszystko stracić, więc bez sensu tego addona zrobić. Nie pamiętam który byłem, ale dość wysoko, wygrałem bodajże 34$. Mozna to grać jako dodatkowy stolik, na pewno nie jedyny, bo ponad 3 godziny gry dla 34$...

turniej z unlimited rebuys uważam za kompletną głupotę - w tej pierwszej godzinie dzieją się dantejskie sceny nie mające wiele wspólnego z pokerem - przypomina to freerolle turbo
    A korzystanie z addonów to już zupełny świr - wartość początkowego stacka po godzinie jest już zupełnie zdewaulowana, więc jest to zupełnie nieekonomiczne działanie

PS. I te turnieje nie są wcale (tylko) na bwin, to są turnieje wspólne dla całej sieci Ongame
    Ostatnio edytowane przez Aston1906 ; 29-08-2006 o 00:36