Witam
Ktos cos slyszal o tym pokerroomie?;]
bo ja sie boje nawet oprogramowanie zainstalowac, bo ktoz moze wiedziec co to jest :P, a chcialbym podeslac go kilku kumplom co zaczynaja przygode z pokerem, gdyz jest tam darmowy bonus startowy:>
Witam
Ktos cos slyszal o tym pokerroomie?;]
bo ja sie boje nawet oprogramowanie zainstalowac, bo ktoz moze wiedziec co to jest :P, a chcialbym podeslac go kilku kumplom co zaczynaja przygode z pokerem, gdyz jest tam darmowy bonus startowy:>
bonus jak narazie nikt nie dostał i chyba był do 31 maja
czemu piszesz ze nikt nie dostal jak nie wiesz ???
Otoz serwisie pokerowy ja dostalem :twisted: Mało tego wygralem dwa razy turniej w gre ktora do tej pory znalem pod inna nazwa... ale widocznie tylko dlatego ze jestem przez nich w sposob szczegolny premiowany :lol: Natomiast zupelnie inna sprawa, ze to zdecydowanie room dla ludzi ktorzy chca pograc w troche inna odmiane pokera. Wygrywa sie arcy latwom zobaczymy jak bedzie z wyplata
jak codziennie pyta mnie kilkanascie osob czy juz ktos dostał bonus i wszyscy co zalozyli konta tez nie dostali
jaka odmiane pokera??/
Ja to znalem pod nazwa Flush. Wedlug nich to " Teen Patti, which means "three cards"
Mysle ze astronomiczna przewaga wynika z faktu, ze malo kto zna zasady tej gry. Zabwa przednia i mysle ze dopoki nie zostanie wyjaniona sprawa wyplat to tak nalezy do tego podchodzic... choc z drugiej strony chociazby podpisana umowa z netellerem chocby minimalna wiarygodnosc gwarantuje.
3000rh za tego bonusa trzeba zrobic
Uwierz ze jezeli nie bedzie problemow z wyplata to te 3000rh bedzie jednymi z najbardziej dochodowych w mojej historii... przynajmniej w przeliczeniu na BB Smieszy mnie strasznie jak ktos mnie wyklina kiedy jego kolor przegrywa z moim stritem (inna ranaga ukladow) :lol:Zamieszczone przez serwis pokerowy
czemu tak twierdzisz?