Hehehehe!! To i tak zanim dojdzie do czwartej serii to zapomni co napisałem
Hehehehe!! To i tak zanim dojdzie do czwartej serii to zapomni co napisałem
Nie zapomnę, ilekroć teraz widzę Jina, myślę o tym co mu się stanie w czwartej serii. Masz minusa Jack. ;o
Chcesz się pobić? Jestem młodszy, niższy, ale zwinny. :P
Kurde tak się co poniektórzy jarają czwartym sezonem LOSTa, że rozważam powrót do tego serialu (obejrzałem dwa pierwsze sezony, drugi mnie lekko znudził to za trzeci się nie zabierałem)...
póki co ciągnę 24 godziny sezon 5
wyjezdzam w srode na niecały tydzien na deske,
bedzie to wygladac tak ze cały dzien jazda, a zwykle wieczorem odpoczynek w łóżku z laptopem i oglądanie czegoś....
wlasnie co wybrac na to cos...
z tego co piszecie to powinienem wziazc Losty, ktos ze slaska ma losty na płytce ? od 1wszych sezonow ??
moze cos innego?
The Wire - najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem.
http://imdb.com/title/tt0306414/
Ocena mówi sama za siebie.
@Soprano na takich wyjazdach to chyba można lepsze rzeczy robić wieczorami niż leżenie z laptopem w łóżku
pzdr
Jak ściągam jako 1 torrent cały sezon to czy mogę oglądać odcinki, które już się pobrały czy muszę czekać, aż się wszystko ściągnie?
Bo ściągam sobie X-Files (1.5GB ściągnięte/8.5GB) i jak próbowałem odtworzyć pierwsze odcinki to wyskakuje jakiś błąd. To raczej nie wina kodeków, bo ściągnąłem wszystkie nowe i dalej lipa.
ten wyjazd jest typowo snowboardowy, wogole pierwszy w sezonie i bez ekipy
8.30 na stoku- 16 koniec (czyli od otwarcia do zamkniecia) i tak kilka dni, powrot do apartamentu i lozko
ale na kwiecien szykuje sie jeszcze jeden wypad, ale wtedy to nawet laptopa nie biorę
skonczyło sie na tym że zgrałem sobie pare filmików z CR, ale przede wszystkim wziałem sobie "TheSopranos"