Strona 7 z 54 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 535
    Przegląda
    going to the HU city
    Mogłby wydać na city całe 250 miliardów i tak nie zaczną wygrywać. Jak ktoś nigdy nie poznał smaku zwycięstwa to się w jeden sezon nie nauczy. Sukcesem będzie awans do eliminacji LM.

Przegląda
    wrocek
    135 mln funtów za Cristiano Ronaldo?! - Onet.pl Sport - 02.09.2008

zaczyna się.... chyba znów w kluby zacznie się pompowanie kasy przez kolejnego bogacza

Przegląda
    Warszawa
    Klasy klubu nie kupią za kasę. To jest jeszcze poziom sportowy, tradycja, historia... A co to jest za klub ten Man City? Ubogi krewny Man Utd! No, teraz juz może nie taki ubogi, ale nadal jeszcze nic nie pokazali. Jak zaczna regularnie wygrywać w lidze z najlepszymi to wtedy mozna powiedzieć, że cos osiagnęli... A taki CR7 nie pójdzie do nich nawet za 200 milionów funtów!

Przegląda
    wrocek
    Cytat Zamieszczone przez Jack Daniels Zobacz posta
    A taki CR7 nie pójdzie do nich nawet za 200 milionów funtów!

tak??? a ja myślę , że każdy w tym światku ma swoją cenę

Przegląda
    Warszawa
    A ja myślę, że CR7 ma już w dupie kasę, on teraz chce grać w największych klubach świata. Dlatego ma dylemat Man Utd - Real Madryt. Może jeszcze Milan lub Barca mogłyby o niego powalczyć, nikt więcej... To tak jakby ktoś we Włoszech odszedł z Juve do Empoli, bo ten klub nagle by mu zapłacił wielkie pieniądze - NO WAY!

Chyba nie doceniasz magii pieniądza. A z pierwszych wypowiedzi tego szejka widać, że będzie chciał w pełni zaprezentować swoje możliwości finansowe.

Sting

Przegląda
    wrocek
    oj Jack.... ale ty idealista jesteś....
    nie bede sie zakładał, ale w ciągu najbliższych lat na pewno sam mnie zaprosić na lufe JD z komentarzem , że miałem racje.

Przegląda
    Warszawa
    Wiem co to magia pieniądza, ale wiem też, że zawodnik tej klasy co Ronaldo po pierwsze nie pójdzie do rywala za miedzę, a po drugie on chce grać w najlepszych klubach o najwyższe cele. Man City jeszcze długo takim klubem nie będzie, bo choćby wydali i miliard euro to za pieniądze nie kupią drużynie doświadczenia, zgrania, respektu u rywala czy umiejętności. Jeśli dobry trener będzie miał do dyspozycji świetnych graczy to w przyszłości może z tej drużyny być klasowy zespół, ale to nie tak od razu. Chyba nie wierzycie w te bajeczki o kupnie zimą Kaki, Messiego, Ronaldo, Berbatova i jeszcze kilku innych?? Przecież to bujda pierwszej kategorii!! Nie dlatego, że ich nie stać, tylko dlatego, że nikt im tych graczy nie sprzeda!!

Przegląda
    wrocek
    a pamietasz jak romek abramowicz zaczynal szaleć na rynku transferowym? tez ludzie mówili, że pieniadze to nie wszystko itp itd... sam zawsze kibicowałem im przeciwnikom bo moj sportowy duch sprzeciwiał się temu by za wielką kase kupować sobie sukces. ale minęło kilka lat i Chelsea jest światową potęgą.
    może to samo za kilka lat będzie z innymi drużynami w które zostaną wpompowane gigantyczne pieniądze... dlaczego MU City nie ma szans na to by zbudować swoją legendę i zdobyć respekt u rywali? czy to ma znaczyc , że wielkimi "firmami" mogą być wyłącznie te drużyny które są nimi teraz?
    ja tam mam ducha sportowego ktory się buntuje przeciwko temu by kasa załatwiała wszystko, ale niestety tak jest. i jak się jeden szejk z drugim uprze to gwarantuje Ci że za kilka lat nawet zapyziały MU City będzie światową potęgą. i nic na to nie poradzimy.
    i dalej twierdze, że każdy ma swoją cenę. CR również....

ps. ja z resztą też mam swoją cenę.... za milion dolarów to bym spędził noc nawet z
    claudią schiffer

Przegląda
    wrocek
    Szok! Nowy właściciel Manchester City chce wydać na transfery 615 mln euro! - Onet.pl Sport - 04.09.2008

i co teraz powiesz Jack??? pewien jesteś , że Ci piłkarze nie przejdą do city?

czy CR wiedząc, że za partnerów będzie miał innych fantastycznych piłkarzy a do tego bedzie zarabial kilka razy wiecej to się nie skusi??