Witam, czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma problem z uruchomieniem Poker Trackera na Windowsie 10? (64bit)
Podczas uruchomienia dostaje "braku odpowiedzi". katalog księgowych
Witam, czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma problem z uruchomieniem Poker Trackera na Windowsie 10? (64bit)
Podczas uruchomienia dostaje "braku odpowiedzi". katalog księgowych
Ostatnio edytowane przez caluco ; 05-10-2016 o 08:23
Hej, ja miałem taki problem i u mnie trzeba było zaktualizować Microsoft Visual c++ i .NET Framework
Ostatnio edytowane przez hisari ; 24-11-2016 o 08:51
Dziękuję za instrukcje, przydała się
księgowa Kraków
Ostatnio edytowane przez ildes ; 17-05-2017 o 13:34
PT ma obsługę Boss Medii w najnowszym patchu. Końcówka wersji to chyba 13. Ale z powodu spieprzonej historii w tym sofcie nie zaimportuje ci większości rozdań także w sumie jest nie do użytku. księgowa praca
Podczas uruchomienia dostaje "braku odpowiedzi". księgowa praca
Czy moglby mi wytlumaczyc ktos ocb? Wplacilem jakis hajs na PS i chcialem sobie pograc z PT oraz PAHUD wszystkie sciezki poustawialem ale przy imporcie jest taki komunikat
"Import Finished With Errors - The import finished but there were errors. Open the Utilities/Error Log Display/Maintenance window to see the errors - 7 file(s) read - 0 new hand(s) were imported." księgowa praca
Pahud tez nie wyswietla prawidlowo. Importowane sa jakies znikome rece HELP?
Używam PT + Ace i podczas gry na PS statystyki graczy źle mi się wyświetlają, tzn. nie przy tych graczach co powinny. mobilny fryzjer Przemyśl
W layoucie mam ustawione wszystko jak należy, przynajmniej tak mi się wydaje, ja ze swojej strony nic nie zmieniałem w opcjach.
Jak wyłączyć wyświetlanie decimalsów w PT? Zaczynają być uciążliwe przy tysiącach nagranych rąk, a do niczego się nie przydają. księgowa Wałbrzych
Ostatnio edytowane przez onowo ; 24-07-2017 o 08:22
Program coś słabo działa na widnowsie 10 :/ a szkoda.
umowa kupna sprzedaży