-
Ma ktos moze napisy(PL) do "The deal" ?
-
Deal spoko...
Zasysam juz dzisiaj The Grand i powinien byc na noc. Napisze wrazenia
-
a wersje masz jakas ludzka?
-
No właśnie, mógłbym prośić na priva namiar na torenta z jakąś ładną wersją?
-
ja widziałem same komentarze, że to fake'i więc żeby nie było niespodzianki, że ściągniesz... ale zamiast the grand będzie grand cohones & black dick czy inny shit
-
Wlasnie wrocilem z "Awake". Polecam
-
Ja też ostatnio widziałem:
Lejdis - bardzo fajna polska komedia, jedna z lepszych na jakich byłem kiedykolwiek.
Once - zdecydowanie najlepszy film muzyczny jaki widziałem (a widziałem aż trzy). Zrealizowany za 75000 funtów miał być sprzedawany jako DVD na koncertach. Jedno kino w USA zaryzykowało i wpuściło go do ramówki, niedługo potem grali go wszędzie, wygrał mnóstwo nagród. Naprawdę genialna produkcja.
Mała wielka miłość - w podobnym klimacie jak niżej.
Nie kłam, kochanie - w podobnym klimacie jak wyżej. Czyli bardzo fajna polska komedia. Bez rewelacji, po prostu dobry film.
Oko - średnie, nudne, ciągle powtarzające się miejsca, nie trzyma w napięciu.
John Rambo - Oh yeeeees. Z minuty na minutę zmiejsza się ilość bohaterów. Oprócz tego fantastyczne krajobrazy, akcja ciekawa, tylko zakończenie jakoś nie zaskakuje hehe.
Drapieżnik - Film zdecydowaine o największym zboczeniu o którym kiedykolwiek słyszałem. W skrócie: Grupa ludzi uwielbia odcinac innym kończyny, porywa do tego ludzi a para bohaterów ich ściga. Nuuuuuda.
U2 3D - super koncert i realizacja, jeżeli ktoś lubi podobną muzykę to zdecydowanie warto zobaczyć wersję 3D. W skrócie: grają muzykę przez 85 minut
Choć goni nas czas - polecam, fajny film, niespecjalnie komedia ale fajny. Dwie osoby spotykają się przypadkowo w szpitalu i dowiadują się że prawdopodobnie umrą w przeciągu roku. Jedna z nich ma mnóstwo kasy, sporządzają listę marzeń i je realizują. Świetna gra aktorów, wciągający scenariusz, doskonale ujęcia.
Ostatnio edytowane przez Brooklyn4321 ; 05-04-2008 o 00:07
-
Polecam Cloverfield. Sam nie oglądałem, ale IMDB mówi, że bardzo fajny.
-
Właśnie ściągnąłem i chyba zasiądę...
Obejrzalem dziś In The Name of the King - kurwa, najlepszy przykład jak można fantastycznie spierdolić film! Świetna obsada, wysoki budżet, a film tak porwany jakby go zrobił jakiś amator! No jak można tak spaprać taką produkcję??
-
Za chwile na TVN7 najlepszy film z Al Pacino jaki w zyciu widzialem.