Strona 6 z 573 PierwszyPierwszy ... 456781656106506 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 5728

Wątek: gorzkie żale

Witam,

1. To, że Palo mnie nie spotyka na PS, nie znaczy, że zrezygnowałem z gry na mojej ulubionej platformie. Ostatnio sporo czasu poświęcam na inne rzeczy, także nie gram na razie tyle, ile bym chciał.

2.
    Sporo o tym jest na forum cardplayera: są opinie, że generator liczb pseudolosowych na PS jest wadliwy i odsy są zupełnie wypaczone
    :lol: LOL Ciekawe, jak ten ktoś sobie to wyobraża? Że generator rozrzuca sobie tu kolor, tam strita a tu fulla? LOL.

3. Ponieważ, jak wszyscy wiedzą, generator na PS automatycznie wykrywa osobę chętną do płacenia łapówek i dostossowuje rozdania zgodnie z jej potrzebami, zamówiłem taką usługę na zbliżające się Mistrzostwa Online. Każdy river mój, każdy bad beat moich przeciwników, drżyjcie, niewierni...

Pozdr

Warsaw

Przegląda
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez warsaw

Każdy river mój, każdy bad beat moich przeciwników ...

Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa
    Niech zobaczą, jak się gniewa horda krwawego Pollusa

Przegląda
    Warszawa
    Doli, jesteś wielki 8)

Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa
    Niech zobaczą, jak się gniewa horda krwawego Pollusa
    Tak też miałem napisać, ale mi się komp zawiesił :lol:

Heh

Pozdr
    warsaw

Witam
    Nie tylko na tym forum ludzie narzekają na różne "cudowne" rozdania i dotyczy to wszystkich serwisów. Generalnie niewielu pamięta wielkie wygrane ale każdy pamięta wielką porażke a że porażka boli dlatego tyle krzyku. Tak więc wygląda na to że wszystko jest ok ale...
    po 1: Warsaw napisałeś że pokerroom nie miałby nic z podrasowywania rozdań a moim zdaniem miałby i to dużo bo wieksza ilość graczy z dobrą ręką = wiekszy pot = większy RAKE.
    po 2: trafiają się oszukańcze kasyna online których software nie generuje przypadkowych wyników a kasyna i pokerromy działają (chyba) podobnie jeżeli chodzi o soft. Pozatym dla chcącego nic trudnego.
    Ja tam mam swoją teorie spisku, szczególnie dotyczy ona jednego pokerromu z sieci prima poker. Najprawdopodobniej wszystko jest ok ale to co się tam wyprawia to szok chyba że tylko ja mam takie szczęście że akurat wtedy gram. Pozatym jak to powiedział szef wszystkich szefów czyli BlaCha, poker to taka gra co jednemu zabierze a drugiemu da, więc tak chyba musi być. Nie ma przymusu grać tu czy tam, serwisów jest dużo do wyboru. Mnie na ps nie widzieli już długo i jeszcze długo mnie nie zobaczą.

Pozdrawiam
    Bartek

Witam,

tylko jedno pytanie: A co ma pokerroom z podrasowywania rozdań w turniejach (a większość tych narzekań dotyczy właśnie turniejów sit&go) ?

Pozdrawiam

Warsaw

PS. Kto chce, niech ma swoją spiskową teorię dziejów. Kiedyś wyliczałem tutaj na forum przykładowe zyski takiego wielkiego pokerrooma, jakim jest PS. Kwoty są porażające. Po co mieliby ryzykować stratę takich zysków, podkręcając rozdania i narażając się, że ktoś to wykryje a wtedy cały zysk wziąłby w łeb? Co ciekawe, część graczy narzeka na PS, a sami grają w jakichś podejrzanych malutkich kasynach czy pokerroomach, gdzie faktycznie aż prosi się o przekręt. Nie mówiąc o tych, przez których Polacy nie mają dostępu do wielu promocji w renomowanych kasynach.

Witam
    Z tego co ja widzę to zdecydowana większośc narzekań dotyczy jednak stolików a nie sg, no chyba że wyskakuje mi jakieś inne forum. A co do podrasowywania rozdań w turniejach to chociażby w tych z rebuyami miało by to jakiś sens. A co do PS, największe nie znaczy najlepsze, ja tam prędko nie wróce ale to oczywiście jest mój wybór i jak narazie nie narzekam.
    Żeby było jasne, nie twierdze że gdzieś tam podkręcają rozdania a wręcz przeciwnie wierze że wszystko jest ok. Chodziło mi tylko o to że gdyby tak robili to wbrew pozorom miałoby to jakiś sens.

Pozdrawiam
    Bartosz

Przegląda
    Tychy
    Witam 8)
    Wszyscy sie rzucili na Pala wiec
    po pierwsze chce sprostowac,
    nie dzwonilem do niego by go poinformowac o masonskim spisku ogarniajacym pokerroomy tylko sie wyzalic
    bo tak niefortunnie sie zlozylo, ze chwile wczesniej przelal mi moja pierwsza kase na PS
    i puscilem ja zaraz w jednym rozdaniu (coz, tyle sie mowi o szczesciu poczatkujacych)

a po drugie, co do "riverstars" to ta druga 5 pojawila sie na riverze :wink:

pozdrawiam wszystkich oburzonych
    Viktor

Przegląda
    Las Vegas
    Hmmm...

W kilku ksiazkach jest to ladnie opisane i za zdrowy rozum tez latwo wymyslic, ze nie powinno sie grac calym bankrolem na jednym stoliku i to jeszcze NL...

Goral

Witam:

A co do podrasowywania rozdań w turniejach to chociażby w tych z rebuyami miało by to jakiś sens.
    A jaki?

Bo z tego co wiem, turniej z rebuyami na Ps wygląda tak (na przykładzie 10+1 Rebuys)

Wpisowe 10+1, Rebuy 10+0, Addon 10+0...

Pozdr
    Warsaw

PS. I ponawiam pytanie:
    Po co mieliby ryzykować stratę takich zysków, podkręcając rozdania i narażając się, że ktoś to wykryje a wtedy cały zysk wziąłby w łeb?