Pokuta jest taka nudna, ze dopiero za 3. podejsciem udało mi się obejrzeć. Juno może być czarnym koniem, film inny niż wszystkie
Pokuta jest taka nudna, ze dopiero za 3. podejsciem udało mi się obejrzeć. Juno może być czarnym koniem, film inny niż wszystkie
Co prawda mamy oskarową gorączkę,ale chciałbym wam polecić stosunkowo stary film,który obejrzałem dopiero dzisiaj,i co wiem na pewno obejrzę jeszcze co najmniej raz
The Story of Us (1999) -Świetne kreacje i nieco nie typowy scenariusz jak na film o miłości(nie mylić z komedią romantyczną)W każdym razie gorąco polecam tym którzy go jeszcze nie widzieli!!
No i Coenowie zgarnęli wszystko co mogli: Film, reżyserię, scenariusz adaptowany + aktor drugoplanowy dla Javiera Bardema (imo najlepszy czarny charakter ostatnich lat). Oscara za aktora musiał zostać Day-Lewis - wystarczy zobaczyć jak wygląda, mówi i choćby patrzy w realu
kupuje w realu ?? czy stoi tam na promocji ??
filmy o Teksasie są bardzo na czasie
najpierw "movie about Texas" potem "you hold an Oscar" czyli "Texas Hold`em"
chodzi mi konkretnie o "Aż poleje się krew" i "To nie jest kraj dla starych ludzi",
których akcja dzieje się w Texasie, chociaż byćmoże to nie wszystkie - nie sprawdzałem ...
Ostatnio edytowane przez flexstyle ; 25-02-2008 o 10:15
Hi Aaron... w Lost x04 ... Omg!
Pozdr
Reb
Sweeney Todd przewykurwisty film, doskonala gra aktorów (oskar musi być ), rewelacyjna scenografia, świetna klimatyczna muzyka, nie wiem czego można więcej chcieć od musicalów
Może tego aby aktorzy umieli śpiewać?