-
dzieki, ale chyba sobie z tego nie sciagne, bo limit jest 200mg a dwa odcinki, ktorych mi brakuje to ponad 700...
-
No właśnie od tego jest programik US Downloader. Jeden odcinek jest podzielony na pliki po 200 mega, czyli wychodzą cztery pliki na jeden odcinek. Kopiujesz taką listę do schowka:
rapidshare.com/files/36114888/24.S03E24.12.00.pm.-01.00.pm_by_Nocka.part1.rar
rapidshare.com/files/36118821/24.S03E24.12.00.pm.-01.00.pm_by_Nocka.part2.rar
rapidshare.com/files/36130031/24.S03E24.12.00.pm.-01.00.pm_by_Nocka.part3.rar
rapidshare.com/files/36139197/24.S03E24.12.00.pm.-01.00.pm_by_Nocka.part4.rar
Odpalasz US Downloader, on sam ci zaproponuje dodanie do listy plików to co masz w schowku, i on omija limit który jest dla non-premium userów Rapid Share'a. Nie musisz czekać 3 czy 4 godziny żeby ściągnąć następny plik, on jakoś wyszukuje wolne sloty i to czekanie trwa ledwie parę minut, no i działa sobie w tle. Ja w sumie odkąd to odkryłem (dzęki Mosznik ) to przestałem korzystać z torrentów, z Rapida idzie mi zawsze max trasnfer, a i na tej stronce PEB wszystko się szybko pojawia.
Ostatnio edytowane przez indy ; 17-02-2009 o 09:52
-
-
pomoze ktos mi znalezc na sieci pierwszy sezon prison break?tylko nie wiem jak dokladnie powiedziec o co mi chodzi; nie o dvdripa tylko o taka wersje jaka sprzedaja w sklepach, z menu, wyborem scen itp. przejrzalem torrenty i nigdzie nie moge znalezc...
-
po nudnym 6 odcinku byłem zawiedziony,ale jak się okazało był to rozbieg przed skokiem do wyższej poprzeczki bo dwa kolejne zwłaszcza wczorajszy LOST wymiatają
-
czy ogladal ktos
Threshold - Strategia przetrwania
bo nie wiem czy zaczynac
-
Obejrzalem przypadkiem dwa pierwsze odcinki na Polsacie i mega mi sie podobaly, zmiazdzyla mnie zwlaszcza koncowka chyba drugiego.
Niestety jest tylko 13 odcinkow wiec duzo ogladania nie ma ale dodalem do sciagania bo mi sie spodobal
-
moglby ktos podac jakiegos dobrego linka do torentow badz rapida z 3 seria dextera ??
-
-
podziekowal