Wydaje mi się, że powinien być zorganizowany jeszcze jeden plebiscyt. Na najlepszy filmik. Na forum zbiera się tego sporo i wiele z nich jest lepsza od samych tekstów, których dotyczą.
Cytat nr 1 (comp)
Cytat nr 2 (ostrybyk)
Cytat nr 3 (luk1975)
Cytat nr 4 (sko87)
Cytat nr 5 (mosznik)
Cytat nr 6 (kamyk1111119)
Cytat nr 7 (wyevaud)
Cytat nr 8 (przemson)
Cytat nr 9 (12345678)
Cytat nr 10 (Seq)
Wydaje mi się, że powinien być zorganizowany jeszcze jeden plebiscyt. Na najlepszy filmik. Na forum zbiera się tego sporo i wiele z nich jest lepsza od samych tekstów, których dotyczą.
.....a ja jestem przekonany, ze zupelnie niedoceniany jest seq nr 10, ze swoim pytaniem czy z fulla na asach da sie wiecej wyciagnac, .... prawie sie piwem zadlawilem gdy to przeczytalem
mnie sie tam najbardziej podobała wypowiedz kamyka i jego teorie na temat Mourinho
COME ON CHELSEA COME ON
jak dla mnie cytat nr.9 the best
ale to mnie troche martwi:
"Ostatnio Aktywny: 06-13-2007 12:55"
Ten z cytatu nr 9 to chyba jakiś kuzyn Brigantosa A jest nieaktywny bo przestał pewnie grać - wszystko wtopił, konto mu zawiesili...
Co do konkursu na filmik - to byłby pewnie hicior. Wszystkie w jednym miejscu zebrać... Ło matko! Twórczość Karelliego zostałaby wreszcie doceniona W każdym razie pomysł na konkurs na Oscara Forum uważam za świetny. Ma ktoś czas to zebrać do kupy?